elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Orba i Benidorm lluitaran pel títol en la lliga de palma

Orba i Benidorm lluitaran pel títol en la lliga de palma

  El Trofeu Diputació d’Alacant, en la seua vessant de palma ja coneix els seus finalistes, en la màxima categoria Benidorm i Orba seran els equips que lluitaran per endur-se el títol en aquesta edició.

  Arriba Orba a la final després de desfer-se en les semifinals d’un dels gran favorits, com era l’equip de Relleu. Afrontaven la tornada a la població de Relleu desprès d’haver-se imposat en Orba els de la Marina Baixa pel resultat de 7 a 10, un bon resultat per a ells. Res més lluny de la realitat, els d’Orba s’imposaven a domicili pel resultat de 0 a 10, i és que, el pilar fonamental de Relleu, Sergi Belda, disputava tota la partida amb una lesió que l’impedia desenvolupar el seu joc de manera normal. A la fi, els d’Orba, equip també molt bé reforçat enguany, arriba de manera justa a la final.

  L’altra de les semifinals estava prou decantava per a la formació de Benidorm pel resultat de l’anada de 10 a 1, però, tocava visitar el carrer de Laguar, dificilíssim sempre. També s’imposava en este cas l’equip de Benidorm, però en partida molt ajustada, pel resultat de 8 a 10, per tant, els benidormers aconsegueixen tindre un equip en la final de palma de primera i també, el que ja tenien aconseguit, el finalista de primera de llargues.

  Calp A i Tibi seran els finalistes de la segona categoria de palma, i a més, contra tot pronòstic si atenem a com accediren a la fase de quarts, com a tercer i quart del grup B respectivament. Tibi es desfeia en la semifinal de l’equip de Sant Vicent amb relativa tranquilitat amb un 10 a 7 i un 10 a 3 al seu favor en els dos casos. Calp A guanyava la seua eliminatòria contra Benimagrell, sobre tot, gràcies al resultat 10 a 2 de l’anada. En la tornada en Sant Joan, els de Calp perdien per 5 a 10 però ja estaven classificats.

  Altea és el finalista que és coneix de moment de la tercera de palma. Els de La Marina completaven una magnífica lligueta de classificació i en semifinals han pogut guanyar a Relleu però, atenció, amb desempat inclós. Guanyaven en l’anada 10 a 6 i perdien en la tornada per 6 a 10, per tant, s’hagué de jugar el desempat, que va afavorir als d’Altea després de guanyar dos jocs seguits. L’altre equip eixirà de l’eliminatòria entre Sella i Parcent, que disputaven l’anada en casa dels primers i amb victòria local per 10 a 6. Este cap de setmana es disputarà la tornada al carrer de Parcent en una eliminatòria totalment oberta.

  Pujar