elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onada de robatoris a punta de pistola en hotels de Benidorm: hi ha una lladre detinguda i un altre a la fuga

Onada de robatoris a punta de pistola en hotels de Benidorm: hi ha una lladre detinguda i un altre a la fuga
  • Durant la investigació, els agents de policia van comprovar que la pistola amb què van cometre el robatori es tractava d'una arma de fogueig

Agents de la Policia Nacional han detingut a la localitat alacantina de Pedreguer la presumpta autora d'un robatori amb violència i intimidació comès a punta de pistola a Benidorm.

La investigació policial va tenir el seu inici després de la denúncia d'un home a l'Oficina de Denúncies i Atenció al Ciutadà de la Comissaria de Benidorm on va manifestar als agents haver estat víctima d'un robatori amb violència i intimidació a punta de pistola. Segons va relatar la víctima, quan es dirigia a la platja amb la seua dona va parar amb ells bruscament una furgoneta de la qual es va baixar un home que els va apuntar amb una pistola els va dir que li donaren la bossa que portaven. A la borsa el denunciant portava un telèfon mòbil, 50 euros en efectiu, claus de casa i dues targetes de crèdit.

En la seua denúncia la víctima va aportar als agents de la Policia Nacional totes les característiques que va observar tant de l'home que li va robar com de la furgoneta de què va baixar, sent significatiu que la furgoneta no portava matrícula del darrere.

Davant d'aquests fets, els agents de la Policia Nacional adscrits a la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria de Benidorm van iniciar una investigació en què després de diverses comprovacions van identificar la furgoneta amb què l'autor del robatori va fugir del lloc. A més, els agents van comprovar que el presumpte autor dels fets no anava només al vehicle en el moment de cometre el robatori, sinó que l'acompanyava una dona.

Els agents també van comprovar que poques hores després d'haver comès aquest robatori, els autors també van assaltar una dona a la localitat alacantina de La Nucia a qui també a punta de pistola li van robar la bossa i d'una forta estrebada li van arrencar el rellotge que portava al canell.

Per si això fora poc, els presumptes autors d'aquests dos robatoris amb violència i intimidació van recalar en un hotel de la localitat d'Alfaz del Pí on van accedir a diverses habitacions fent servir la força a les portes d'accés i van sostreure diversos efectes de les persones allotjades a aquestes habitacions, fets dels quals van tenir coneixement els investigadors gràcies a la col·laboració i canalització d'informació entre la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, ja que van ser detinguts per agents de la Guàrdia Civil pels robatoris comesos a La Nucía i Alfaz del Pí.

Posteriorment a aquesta detenció, els investigadors van tenir coneixement que dies després d'aquests fets, agents la Guàrdia Civil de la Vila Joiosa havien intervingut al presumpte autor del robatori a Benidorm a punta de pistola una arma detonadora (fogueig) que coincidia plenament amb la descripció aportada pel denunciant pel que presumiblement el robatori va ser comès emprant aquesta pistola.

Després d'haver estat identificats els dos autors i haver comprovat els agents durant la investigació el recorregut que havien realitzat tots dos mitjançant la geolocalització dels terminals mòbils i que coincidien plenament amb les localitzacions dels robatoris comesos posteriorment, van iniciar la recerca de tots dos per procedir-ne a la seua detenció.

Finalment i després d'una sèrie d'esbrinacions, els agents de la Policia Nacional adscrits a la Brigada de Policia Judicial la Comissaria de Dénia van localitzar a la localitat alacantina de Pedreguer, el parador de la dona que acompanyava l'autor del robatori comès a Benidorm, sent detinguda per la presumpta comissió d'un robatori amb violència i intimidació.

La detinguda, de 31 anys i nacionalitat espanyola, va ser posada a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Dénia.

Els agents de la Policia Nacional continuen amb la investigació per localitzar l'altre autor dels fets.

Pujar