elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La UMH ofereix 49 màsters oficials adaptats a un mercat laboral cada cop més exigent

La UMH ofereix 49 màsters oficials adaptats a un mercat laboral cada cop més exigent
  • Els estudis s'enquadren en diferents àrees a les seues seus a Altea, Sant Joan d'Alacant, Elx i Oriola i ofereix més de 13.000 convenis amb empreses per a la realització de pràctiques

MÉS FOTOS
La UMH ofereix 49 màsters oficials adaptats a un mercat laboral cada cop més exigent - (foto 2)

En un mercat laboral cada vegada més exigent i ple de reptes, la universitat pública Miguel Hernández d'Elx ofereix 49 màsters oficials per especialitzar-te avui com a professional del futur. Els estudis s'enquadren a les àrees de Ciències de la Salut; Agro i Territori; Enginyeria i Biotecnologia; Advocacia i Criminologia; Art, Humanitats i Educació; Empresa, Auditoria, Assessoria i Prevenció; Innovació en Periodisme i Psicologia de la Salut Laboral. I permeten el posterior accés a estudis de doctorat.

A més de promoure la formació teoricopràctica de l'estudiant, complementada amb més de 13.000 convenis amb empreses per a la realització de pràctiques curriculars, la UMH ofereix formació en Intel·ligència Artificial, ensenyament gratuït d'anglès i valencià, així com activitats lúdiques per afavorir les sinergies entre l'estudiantat dels quatre campus repartits per la província d'Alacant.

El període de preinscripció de màsters estarà obert fins al 8 de setembre, a través del web https://masters.umh.es/.

Altea

L'estil bohemi, la seua rellevància cultural, així com la seua tradició artística converteixen el poble d'Altea a l'enclavament idoni per ubicar la Facultat de Belles Arts. El cor d'aquest campus són les naus: espais diàfans on l'estudiantat treballa tota mena de tècniques com l'estampació, el dibuix, l'escultura o la pintura que apliquen en materials com el marbre, el ferro o l'alabastre. A més de les arts plàstiques, també s'estudien les visuals i el disseny on coneixen l'àudio digital, l'animació o la fotografia aplicada a la publicitat, entre d'altres, dins d'instal·lacions pioneres.

Sant Joan d’Alacant

Les titulacions de la branca sanitària es concentren al campus de Sant Joan d’Alacant, ubicat al costat de l'Hospital Universitari de la localitat. Aquest campus compta amb el Centre Experimental CYBORG que treballa amb cadàvers que reprodueixen el sagnat humà, actors, robots i realitat virtual perquè estudiants i especialistes aprenguen tècniques quirúrgiques pioneres i adquirixen l'experiència suficient que els capaciti per fer cirurgies amb garanties.

Així mateix, l'Institut de Neurociències CSIC-UMH també s'erigeix al campus de la Salut de la UMH. Aquest institut és, a hores d'ara, el centre finançat més gran amb fons públics a Espanya dedicat a la investigació del cervell tant en condicions normals com patològiques. A través del nou complex científic especialitzat en atenció primària, els professionals poden aprofundir en prevenció, malalties cardiovasculars o com els pacients compleixen les recomanacions sanitàries.

Elx

Al campus d'Elx s'imparteixen titulacions relacionades amb les ciències experimentals i sociosanitàries, la comunicació, les enginyeries i la branca juridicoempresarial. Aquesta varietat de titulacions afavoreix l'existència d'instal·lacions capdavanteres com el Centre d‟Investigació de l'Esport, la ràdio universitària, les aules-platós o els instituts de Bioenginyeria, d‟Investigació en Enginyeria o d‟Investigació, Desenvolupament i Innovació en Biotecnologia Sanitària.

Les principals instal·lacions esportives també es gaudeixen a la seu d'Elx, destacant la piscina, el camp de golf, les pistes de pàdel i tennis sobre terra batuda o el circuit de BMX, entre d'altres.

Oriola

A la capital del Baix Segura, Oriola, hi ha un campus a cavall entre dues seus: Saleses i Desemparats. A la primera, ubicada al centre de la ciutat, s'estudia la branca politicoempresarial. La seu de Desamparados, la segona, està dotada de modernes instal·lacions, considerades unes de les més àmplies d'Espanya, amb camps de cultiu per a experimentació i granges per a l'estudi i el control de les explotacions, preservant el benestar animal. Un entorn on simular la direcció d'una explotació agrícola i ramadera alhora que desenvolupen els aliments del demà.

La UMH, la teua aliada

La universitat pública Miguel Hernández d´Elx garanteix una formació universitària de qualitat per a la qual destina més mig milió d'euros en beques d'estudi cada curs, complementades amb borses d'ajuda al transport i l'alimentació. A més a més, es posen a disposició de la comunitat universitària múltiples avantatges comercials amb empreses de diferents sectors.

Pujar