elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Fonts d'Algar van registrar prop de 30.000 visitants més en el 2017

Les Fonts d'Algar van registrar prop de 30.000 visitants més en el 2017

    La regidoria de Turisme de Callosa d'en Sarrià ha realitzat un balanç de visites al paratge natural de les Fonts d'Algar durant l'any 2017 en el qual s'han registrat un total de 344.862, la qual cosa representa un 9,3% més pel que fa a l'any 2016. És a dir, en el 2017 s'han registrat un total de 29.355 visitants més que en el 2016.

    L'increment de visitants ha repercutit igualment en els ingressos per venda d'entrades amb un augment del 7,20% respecte a l'any anterior.

    El regidor de Turisme, Alfonso Puigcerver, ha fet un balanç molt positiu de l'activitat registrada durant l'any 2017 i ha expressat el seu desig que aquestes xifres puguen mantenir-se en el 2018.

    Les Fonts d'Algar estan obertes durant tot l'any. Se situen a 3 quilòmetres del centre urbà de Callosa i conformen un paratge natural de gran importància per a tota la comarca, ja que dóna aigua a diferents municipis de la Marina Baixa.

    Al llarg d'un quilòmetre i mig de longitud, el visitant pot recórrer el llit del riu Algar en un itinerari en el qual es veurà sorprés per cascades, nombroses fonts que brollen de la roca, tolls en els quals podran gaudir de refrescants banys d'aigües pures i cristal·lines, i per tot un paisatge fruit del modelatge càrstic de la roca calcària. En el circuit del recorregut hi ha panells explicatius que enriqueixen la visita, així com una oficina de turisme propera.

    Pujar