elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncada i Pedreguer lideren la XV Lliga de tecnificació

Moncada i Pedreguer lideren la XV Lliga de tecnificació

  La primera competició oficial que es disputara en 2019 serà la XV Lliga cadet de tecnificació d’escala i corda, que jugara la 4ª jornada de competició en el trinquet d’Alcàsser a partir de les 18 hores. Es jugaran dos partides que comencen a ser claus per a poder arribar a les finals de la competició. En la primera de la vesprada jugaran els equips de Vila-real i Petrer. D’una banda Vila-real necessita guanyar els tres punts per a tractar de seguir als líders e intentar arribar a la gran final, mentre que Petrer buscara guanyar per tancar la seua participació amb bon sabor després de perdre les seues tres partides. En la segona partida s’enfronten els equips de Moncada i Alcàsser. Si guanya l’equip Alcàsser igualaria molt la classificació però si guanya l’equip de Moncada pràcticament estaria en la final absoluta. De moment l’equip de Marco del Puig, Efrén del Puig i Mata de Xàbia han sorprés a tots en aquest va iniciar de la competició, amb dos victòries que li han ajudat a pujar a la primera plaça de la classificació de la primera fase.

  Resultats de les partides de la 3ª jornada de competició, Trinquet del Genovés: 

  - VILA-REAL (Diego CPV Onda, Andreu CPV Ondara, Oscar CPV la Pobla de Vallbona) - 50 - PEDREGUER (Saúl CPV El Puig, Joan F. CPV Orba, Javi S. CPV Riba-Roja) - 60

  - PETRER (Toni CPV El Campello, Salva CPV la Pobla de Vallbona i José CPV Marquesat) - 25 - MONCADA (Marco CPV El Puig, Efrén CPV El Puig i Mata CPV Xàbia)

  Classificació de la XV Lliga cadet de tecnificació d’escala i corda: 

  1r - MONCADA (Marco CPV El Puig, Efrén CPV El Puig i Mata CPV Xàbia) - 6 pts

  2n - PEDREGUER (Saúl CPV El Puig, Joan F. CPV Orba, Javi S. CPV Riba-Roja) - 5 pts

  3r - VILA-REAL (Diego CPV Onda, Andreu CPV Ondara, Oscar CPV la Pobla de Vallbona) - 4 pts

  4t - ALCÀSSER (Quique CPV la Pobla de Vallbona, Joan Ll. CPV el Genovés, Sergio CPV Beniarbeig-El Verger) - 3 pts

  5é - PETRER (Toni CPV El Campello, Salva CPV la Pobla de Vallbona, José CPV Marquesat) - 0 pts

  Partides de la 4ª jornada de competició, dimecres 2 de gener, Trinquet d’Alcàsser: 

  - 18 hores. VILA-REAL (Diego CPV Onda, Andreu CPV Ondara, Oscar CPV la Pobla de Vallbona) contra PETRER (Toni CPV El Campello, Salva CPV la Pobla de Vallbona, José CPV Marquesat)

  - 19 hores. MONCADA (Marco CPV El Puig, Efrén CPV El Puig i Mata CPV Xàbia) contra ALCÀSSER (Quique CPV la Pobla de Vallbona, Joan Ll. CPV el Genovés, Sergio CPV Beniarbeig-El Verger)

  En la quarta jornada descansara l’equip de Pedreguer, a falta de dos jornades per a saber que equips jugaran les finals el diumenge 6 de gener de 2019.

  Pujar