1 d’octubre de 2020 1/10/20

Mollà: “Obrir l'ADDA per a fires del moble i la llar tenint IFA és competir contra un mateix”

  • La vicepresidenta del Patronat de la Institució Firal Alacantina (IFA), critica que la Diputació alacantina, permeta a un mes de FIRAHOGAR, el saló del moble consolidat des de fa lustres, una exposició semblant en un auditori de música de la seua propieta

  • “Es van passar anys controlant IFA i ara que han perdut aqueix control es posen a fer la competència en un acte, que com a mínim, apunta a una falta de visió política de conjunt enorme i preocupant"

  • Per a aquestes situacions es va fer el decret de Coordinació Turística”, ha assenyalat la diputada autonòmica i també vicealcaldesa d'Elx

Mireia Mollà, vicepresidenta del Patronat d'IFA i regidora de Turisme d'Elx, ha lamentat que “ara que la institució firal comença a alçar el vol després d'anys d'una gestió nefasta ens sorgeix per sorpresa un competidor directe a menys de 20 minutos amb cotxe i promocionat per un agent polític que porta un any actuant en matería turística com si estiguera descontrol·lat”.

“Si la Diputació vol obrir el seu centre de congressos com a part d'una nova estrategía de complement d'oci, que siguen esdeveniments que no esten ja programats o almenys que tinguen una certa llunyania en el temps respecte als consolidats. El contrari és tirar-nos pedres contra la nostra pròpia teulada, competir contra nosaltres mateixos. La Diputació també participa en el Patronat d'IFA, que és i hauria de ser l'espai a potenciar per a aquest tipus d'esdeveniments. Després de tot és el que millor preparat està”, ha considerat Mollà.

La portaveu adjunta de Compromís en les Corts ha manifestat que per a evitar aquestes situacions es va crear el decret de Coordinació Turística de la Generalitat, aplaudit pel sector privat competent i ninguneado per la Diputació d'Alacant. ““Es van passar anys controlant IFA i ara que han perdut aqueix control es posen a fer la competència en un acte, que com a mínim, apunta a una falta de visió política de conjunt enorme i preocupant”, ha conclòs la política.

Pujar