elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Localitzades més de 4.200 plantes de marihuana en diverses naus industrials d'Alacant

Localitzades més de 4.200 plantes de marihuana en diverses naus industrials d'Alacant
  • La Policia Nacional ha realitzat registres a Altea, Teulada, Gata de Gorgos i La Nucia

Agents del Grup I UDYCO de Policia Judicial de la Comissaria Local de Benidorm encarregats de les investigacions relacionades dels delictes contra la salut pública han finalitzat una àrdua investigació de mesos de duració donant com a resultat la detenció i la desarticulació d'un entramat criminal compost per catorze persones dedicat al cultiu i tràfic a gran escala de plantes de marihuana.

Els implicats formaven part d'un grup criminal degudament estructurat i jerarquitzat. Cada membre de l'organització tenia una comesa específica per a realitzar l'activitat delictiva amb l'objectiu de no alçar les sospites de les Forces i Cossos de Seguretat.

És de destacar que, la droga confiscada, una vegada processada, haguera aconseguit un valor en el mercat il·lícit la quantitat d'1.236.640 euros.

A causa de la gran perillositat de les persones investigades, en els diferents registres domiciliaris que es van practicar, es va precisar la participació en l'operatiu de la Unitat de Prevenció i Reacció de la Comissària Local de Benidorm, el Servei de Mitjans Aeris juntament amb Guies Canins de la Comissària Provincial d'Alacant, en total més de 60 agents de la Policia Nacional.

Gràcies a la col·laboració judicial dels diferents jutjats de la província, l'operació, va ser un èxit i, finalment, els detinguts van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 3 de Benidorm decretant-se l'ingrés a la presó provisional per a tots els implicats.

Pujar