24 de novembre de 2020 24/11/20

L'Ivace concedeix 2,38 milions d'euros per a millorar 21 polígons industrials de L'Alcoià en 2019

  La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de l'Ivace, ha concedit 2,38 milions d'euros per a la millora de 21 polígons industrials de L'Alcoià en 2019.

  Aquesta inversió s'emmarca dins la convocatòria d'ajudes de l'Ivace per a projectes de millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics amb càrrec a l'exercici 2019 que compta amb un pressupost total de 13,6 milions d'euros.

  El conseller en funcions d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha afirmat que les ajudes "permetran millorar la qualitat i la imatge dels polígons i àrees industrials de L'Alcoià i són un clar exemple de l'aposta decidida de la Conselleria i de l'Ivace per l'economia productiva i per contribuir a generar ocupació estable i de qualitat".

  Els polígons industrials que rebran ajudes per a les obres de millora i modernització són El Cementerio, Ibi Ciudad del Juguete, Retiro Casanova, L'Alfaç I, L'Alfaç II, Alfaç III Este, L'Alfaç III Oeste, Casa Pau i El Derramador a Ibi.

  A Alcoi, rebran ajudes els polígons industrials El Castellar, Cotes Altes, Santiago Payà-Sant Benet, La Beniata i Cotes Baixes. A més, se subvencionaran les obres de El Maigmó de Tibi i Los Vasalos, La Marjal I i La Marjal II d'Onil.

  A Banyeres de Mariola s'han concedit ajudes per als polígons industrials Les Molines, Les tres creus i Barraquetes.

  La convocatòria d'ajudes de 2019 contempla subvencions de fins a 200.000 euros per polígon, a més tots els projectes aprovats seran subvencionats per l'Ivace al 60%.

  Principals actuacions L'Alcoià

  Entre les actuacions que se subvencionaran als municipis de L'Alcoià i que estan contemplades en l'ordre d'ajudes de l'Ivace destaca la millora de l'enllumenat públic i del sanejament d'aigues residuals, l'obra civil per a l' implementació de fibra òptica i la instal·lació de vigilància a través de CCTV connectat a la Policia Local.

  També es milloraran les zones verdes, la senyalització i/o identificació de carrers i la senyalització horitzontal i/o vertical del trànsit i l'enllumenat públic.

  A més s'instal·laran serveis contra incendis, ecoparc, carril bici i passarel·les de vianants i es millorarà el subministrament de gas a alta i baixa pressió.

  Pujar