elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ivace adjudica a Tibi tres parcel·les per a la instal·lació de dos empreses

  Ivace Parques Empresariales ha adjudicat 3.000 m² de sòl industrial en el Parc Empresarial El Maigmó de Tibi per a la instal·lació de dos empreses que invertiran 568.000 euros.

  Així, s'han adjudicat dos parcel·les (2.036 m²) en la modalitat de dret de superfície a l'empresa System Modulares Original SL que invertirà 518.000 euros per a l'engegada del seu projecte, dels quals 28.000 aniran destinats a R+D+i. System Modulares Original SL es dedica a la fabricació de pistes de pádel, cases modulars, naus industrials, portes corredisses i mobles de disseny de metall.

  A més, s'ha adjudicat una parcel·la d'1.018 m² en la modalitat de compravenda a l'autònom Jesús Sánchez Garrigós per a la instal·lació del seu negoci del sector de serveis de transport que suposarà una inversió de 50.000 euros.

  Aquestes operacions s'han produït en el tercer termini del concurs de comercialització vigent en el parc empresarial. En aquest sentit, la directora general de l'Ivace, Júlia Company, ha destacat que les adjudicacions "posen de manifest que l'esforç i treball realitzat per la Conselleria i l'Ivace per a facilitar la implantació d'empreses que generen inversió i ocupacions en els polígons industrials està donant els seus fruits".

  Així mateix, ha assenyalat que el 78% del Parc Empresarial El Maigmó ja està adjudicat i ha avançat que a causa de l'interès que està despertant entre els empresaris "es preveu que en desembre el parc estiga comercialitzat al 100% quan finalitze el penúltim termini del concurs d'adjudicació".

  El Maigmó

  El Parc Empresarial El Maigmó de Tibi compta amb una superfície total de 78.155,28 m² amb parcel·les que oscil·len entre els 1.018,32 m² i els 2.546 m² i atractives condicions de comercialització com el dret de superfície amb possibilitat de sol·licitar opció de compra en qualsevol moment, Arrendament Ad Aedificandum (cessió de sòl públic sense cost de lloguer) o la venda amb abonament total del preu i amb pagament ajornat. Actualment el preu del metre quadrat és de 43 euros.

  El Maigmó està situat estratègicament al costat de l'autovia del Mediterrani A-7 entre Alcoi i Alacant, a tan sol deu quilòmetres de l'enllaç amb l'autovia de Madrid i a vint quilòmetres del Port d'Alacant. Aquesta posició ho converteix en un enclavament estratègic per a sectors logístics o de distribució. A més, està dotat de tots els serveis necessaris per a garantir el funcionament de les empreses instal·lades.

  Pujar