elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El fort temporal obliga a suspendre les classes en 25 municipis d'Alacant

El fort temporal obliga a suspendre les classes en 25 municipis d'Alacant
  • Les fortes pluges han descarregat amb força durant la matinada i s'espera que la jornada d'aquest dimarts siga complicada, especialment en el sud de la província

La Conselleria d'Educació ha comunicat la suspensió de les classes en els centres escolars de fins a 25 municipis del sud de la província d'Alacant, la majoria d'ells situats a la Vega Baixa, a causa del fort temporal que està assotant a aquesta zona des de la passada matinada. Els núvols estan descarregant amb força i s'espera que continue així durant tot el dia.

El litoral sud de la província de València i tota la província d'Alacant es troben e avise groc aquest 23 de maig per pluges i tempestes que podrien arribar acompanyades de calamarsa.

A la Vega Baixa, els veïns miren amb por al cel, encara amb el record de la Dana que es va produir en 2019 i que va assolar la comarca.

A més, la majoria d'ajuntaments ha cancel·lat també totes les activitats previstes per a aquest dimarts. Protecció civil, la Policia Local i Emergències de la Comunitat Valenciana recomanen a la població no fer desplaçaments innecessaris i seguir els consells dels mitjans de seguretat i emergències.

Aquests són els municipis i ciutats en els quals no hi haurà classes

Albatera, Algorfa, Almoradí, Benejússer, Benijòfer, Bigastre, Callosa, Catral, Coix, Crevillent, Daia Nova, Elx, Formentera, la Granja de Rocamora, Guardamar del Segura, Xacarella, Los Montesinos, Oriola, el Pilar de la Foradada, Rafal, Rojals, Redovà, Sant Isidre, Santa Pola i Torrevella.

Pujar