elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un exconvicte roba en una vivenda a Calp i protagonitza una persecució de pel·lícula per Benissa

Un exconvicte roba en una vivenda a Calp i protagonitza una persecució de pel·lícula per Benissa
  • Finalment va ser detingut per la Guàrdia Civil un mes després d'eixir de la presó. Ha comès quasi cent robatoris

MÉS FOTOS
Un exconvicte roba en una vivenda a Calp i protagonitza una persecució de pel·lícula per Benissa - (foto 2)

La Guàrdia Civil d'Alacant ha detingut un reincident delinqüent per cometre diversos delictes a la localitat de Calp, després d'eixir un mes abans d'un centre penitenciari on havia complit una condemna per delictes relacions contra el patrimoni.

Les investigacions es van iniciar el dia 27 del mes de setembre, quan a plena llum del dia, un home havia comès un robatori amb força a l'interior d'un habitatge habitat a la localitat de Calp, sostret diverses propietats dels habitants.

Immediatament, en un dispositiu realitzat amb la finalitat de localitzar el delinqüent a la localitat veïna de Benissa, va ser identificat per agents del Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Calp. Es tractava d'un vell conegut dels agents, un home espanyol de 27 anys, que tenia més de 30 detencions i 90 delictes relacionats per delictes contra el patrimoni. A més, es va tenir coneixement que aquest havia estat excarcerat un mes abans per delictes relacionats contra el patrimoni.

El delinqüent, en observar el dispositiu policial, va abandonar el lloc a gran velocitat en un ciclomotor que havia sostret prèviament. Per aconseguir el seu fi, no va dubtar a conduir de forma temerària pels carrers de Benissa, posant en perill vianants i altres conductors.

Finalment, els agents, davant el perill que estava ocasionant el delinqüent, i una vegada identificat aquest amb total certesa, van decidir deixar de seguir-lo, ja que això podia causar més perill que el benefici d'aturar-lo.

De manera immediata, l'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil de Calp, amb el propòsit de localitzar i aturar el fugat, va decidir iniciar un dispositiu per localitzar-lo i detenir-lo.

El dia de 9 novembre, aquest dispositiu va donar fruits i, en un dels carrers cèntrics de la localitat de Calp, quan el delinqüent intentava ocultar-se d'una patrulla de servei, va ser detingut in situ.

Al detingut se li han imputat els delictes de robatori amb força, sostracció de vehicle de motor, conducció de vehicle de motor sense haver obtingut mai llicència i conducció temerària.

Després de ser posat a disposició del Jutjat de Guàrdia de Dénia, aquest ha decretat la seua posada llibertat amb càrrecs amb la imposició de mesures cautelars, en espera de la celebració del judici.

Pujar