elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Enxampen un 'turista' que s'allotjava a Benidorm amb una maleta plena de droga

Enxampen un 'turista' que s'allotjava a Benidorm amb una maleta plena de droga
  • El jove es dirigia a Romania amb cinc quilos de marihuana envasada al buit

La Guàrdia Civil dins del Pla Nacional contra el Trànsit i el Consum de Drogues, ha detingut un jove que va intentar enviar droga oculta a una maleta a l'estranger mitjançant una empresa de transport, com a autor d'un delicte contra la salut pública. El Jutjat d'Instrucció núm. 2 de Benidorm ha decretat la retirada del passaport per evitar-ne la fuita.

El dia 11 de juny, durant l'execució d'un dispositiu de seguretat a la localitat d'Alfaz del Pi, dels realitzats per donar resposta al Pla Nacional contra el Trànsit i el Consum de Drogues, l'agent del servei cinològic al costat del gos detector de drogues, van trobar a l'interior d'un vehicle d'una empresa de transport internacional, una maleta que contenia 12 paquets de marihuana envasada al buit, arribant a assolir un pes de més de 5 quilos.

Un cop descobert el contingut de la maleta, el destí de la qual era Romania, els agents van examinar les proves i van iniciar les investigacions per identificar i localitzar-ne l'autor, aconseguint establir la seua identitat, descobrint que no tenia domicili a Espanya, i que s'allotjava a un hostal de Benidorm.

Finalment, el dia 15 de juny, un cop els investigadors van trobar l'autor, van dur a terme la seua detenció per un delicte de tràfic de drogues, i aquest és un home de 28 anys d'edat i nacionalitat romanesa. Així mateix, els agents van realitzar el registre a l'habitació on s'allotjava, incautant 3.800 euros en efectiu, intervenint material utilitzat per a l'envasament i la distribució de la droga, i trobant també una maleta amb les mateixes característiques que la interceptada.

El detingut, juntament amb les diligències i els efectes intervinguts, han estat posats a disposició del Jutjat d'Instrucció núm. 2 de Benidorm, que n'ha decretat la llibertat amb la imposició de mesures cautelars.

Pujar