30 de març de 2020 30/3/20

Educació destina 2.000 euros de subvenció a l’‘Escola Matinera’

Educació destina 2.000 euros de subvenció a l’‘Escola Matinera’ - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Educació destina 2.000 euros de subvenció a l’‘Escola Matinera’ - (foto 2)

  La regidoria d'Educació, que dirigeix l'edil Estela Menaches, ha destinat una subvenció de 2.000 euros als centres educatius públics del municipi per al servei de l''Escola Matinera'. El CEIP Mirantbó i el CEIP Bernat de Sarrià rebran 1.000 euros cadascun per a ajudar a les famílies que necessiten d'aquest servei amb la finalitat de conciliar la vida laboral i familiar.

  Actualment el CEIP Mirantbò, a través de la gestió de l'AMPA i sufragat de forma íntegra per les famílies, disposa d'aquest servei que a partir d'ara podrà alleujar les economies familiars mitjançant l'ajuda que ha destinat l'Ajuntament per a aquesta fi.

  Per la seua banda, el CEIP Bernat de Sarrià implantarà com a novetat el servei a partir del pròxim mes de març, gràcies precisament a la subvenció municipal.

  L''Escola Matinera' es desenvolupa de 07.30 a 09.00 hores en el col·legi Mirantbò i amb el mateix horari es desenvoluparà en l'Edifici d'Infantil del Bernat de Sarrià (plaça del Llaurador).

  En l'Escola Matinera els alumnes realitzaran activitats tals com manualitats, jocs, conte contes, activitats grupals, etc. Igualment s'oferirà un servei de desdejuni que podrà utilitzar-se dies solts mitjançant bons. "Es tracta d'oferir als escolars un servei de custòdia per a compatibilitzar la jornada educativa amb la jornada laboral dels pares en un ambient relaxat, però sempre amb un contingut didàctic", ha assenyalat Estela Menaches.

  Des de la regidoria d'Educació s'informa a les famílies amb fills en el CEIP Bernat de Sarrià que estiguen interessades a contractar aquest servei, que se celebrarà una reunió informativa el pròxim 20 de febrer, a les 16.30 hores, en l'Escola d'Infantil del centre. Quant a les famílies amb fills en el CEIP Mirantbò, els interessats hauran de posar-se en contacte amb la presidenta de l'AMPA del centre, Marisa Sellés, a través del telèfon 682 460 230.

  Pujar