1 de desembre de 2020 1/12/20

Detinguts dos menors per un robatori amb arma simulada a la Marina Alta

Detinguts dos menors per un robatori amb arma simulada a la Marina Alta - (foto 1)

    La Guàrdia Civil ha detingut a la comarca de la Marina Alta a dos menors, tots dos de 17 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, en un habitatge habitat de Gata de Gorgos, i d'un delicte de danys. Tots dos han ingressat en dos centres *reeducativos de la Comunitat Valenciana.

    El passat dia 18 d'octubre, es va produir un delicte de robatori amb violència i intimidació en un habitatge de la localitat de Gata de Gorgos (Alacant). Segons el testimoniatge de la víctima, dos homes, que semblaven ser menors d'edat, es van introduir en el seu habitatge i li van amenaçar i van intimidar apuntant-li amb una arma curta. Després d'un dur forcejament amb els agressors, mentre tractaven d'emmanillar-li amb brides, li van aconseguir sostraure 200 euros.

    La fugida la van emprendre per la terrassa de l'immoble, saltant amb destresa per les teulades de les cases confrontants, fins que van utilitzar el sostre d'un vehicle per a aconseguir fàcilment el sòl. Agents de l'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Xàbia, es van fer càrrec d'aquesta investigació, que comptava amb pocs detalls per al seu esclariment. Però una vegada analitzat de nou el testimoniatge de la víctima i empreses les primeres gestions, van aconseguir esbrinar la identitat dels dos implicats, resultant ser dos menors de 17 anys d'edat, tal com havia intuït la víctima en un primer moment. La Guàrdia Civil també va aconseguir fitar l'àrea concreta on es van desfer de l'arma utilitzada en el robatori, gràcies a diferents testimoniatges obtinguts durant la investigació.

    Després de diverses batudes per la zona, van donar amb la rèplica d'una pistola Colt 25. Finalment, els dos menors van ser detinguts en dues localitats de la comarca de la Marina Alta, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, usant una arma simulada, i un delicte de danys en el sostre del vehicle al qual van saltar des de la teulada. Després de la posada a la disposició del Jutjat de Menors núm. 2 d'Alacant, s'ha decretat l'ingrés de tots dos en dos centres *reeducativos de la Comunitat Valenciana.

    Pujar