1 d’octubre de 2020 1/10/20

Demà s'inaugura a Callosa d'en Sarrià la fira agrícola ‘Els colors de la terra’

  • El director general de Comerç i Consumo de la Generalitat visitarà demà la fira al costat de les autoritats locals

La Plaça del Llaurador de Callosa d'en Sarrià acull aquest cap de setmana, 3 i 4 de setembre, la fira agrícola ‘Els colors de la terra’, que congregarà a prop de mig centenar d'expositors amb productes agrícoles de la zona i articles d'artesania tradicional. En aquest esdeveniment participaran nombrosos agricultors, artesans i empreses de Callosa i de tota la comarca per a oferir al visitant els seus productes autòctons.

Està previst que demà dissabte visite la fira el director general de Comerç i Consum de la Conselleria d'Economia Sostenible, Ignasi Costa Pina, que estarà acompanyat per les autoritats locals.

L'edil d'Agricultura i Comer, Lumi Puigcerver, ha subratllat que l'objectiu d'aquesta primera firma agrícola que se celebra a Callosa és el de “dinamitzar el comerç local i donar un impuls a la producció agrícola, als artesans i a empreses que utilitzen productes autòctons, atés que el principal sector econòmic del nostre municipi és l'agricultura”. “L'esdeveniment servirà per a posar en valor els nostres productes agrícoles i les nostres tradicions, al mateix temps que recuperem la memòria històrica del poble”, ha manifestat l'edil.

Aquest festival d'agricultura, artesania i tradicions, que obrirà les seues portes el dissabte 3 a les 11.00 hores i finalitzarà el diumenge 4 a les 23.00 hores, comptarà amb una àmplia programació d'activitats gratuïtes per a tots els públics. Així, a més del mercat popular de productes de la gastronomia i artesania tradicional, hi haurà degustacions, tallers i jocs per als més xicotets, cercaviles, muixerangues, concerts, exposicions i xarrades.

Lumi Puigcerver, en nom de la Corporació Municipal de Callosa d'en Sarrià, ha agraït a totes les persones que han fet possible la celebració d'aquesta firma, amb el desig que siga tot un èxit i puga consolidar-se any rere any.

Pujar