elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un camió bolca a l'A-7, vessa part de la seua càrrega i provoca diversos xocs

La bolcada d'un camió de grans dimensions provoca diversos xocs a l'A-7 a Crevillent
La bolcada d'un camió de grans dimensions provoca diversos xocs a l'A-7 a Crevillent
  MÉS FOTOS
  Un camió bolca a l'A-7, vessa part de la seua càrrega i provoca diversos xocs - (foto 2)
  Un camió bolca a l'A-7, vessa part de la seua càrrega i provoca diversos xocs - (foto 3)

  La bolcada d'un camió aquest dimecres a la nit a Crevillent provocar diversos accidents de cotxe de vehicles que no van poder evitar-lo. Un complex accident de trànsit a l'A-7 que va tenir la carretera molt de temps tallada i que va prolongar els treballs gairebé tres hores ja que el camió va patir una fugida.

  El succés, segons han explicat des del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant, es va produir passades les deu de la nit a l'A-7, a l'altura de la ixida de Crevillent, quan un camió de grans dimensions va ixir de la carretera i va bolcar, vessant part de la seua càrrega.

  El camió transportava vinassa, un fertilitzant agrari. Els bombers van aconseguir taponar la ixida del fertilitzant i es va avisar a l'empresa perquè realitzara el transvasament del que quedava de la càrrega sense vessar a un nou vehicle. Els bombers han explicat que després del bolcat es van produir diverses col·lisions lleus dels vehicles que venien darrere, i la carretera va quedar diversos minuts tallada al trànsit.

  No hi va haver ferits i els treballs es van prolongar diverses hores, finalitzant a la una de la nit.

  Pujar