26 de setembre de 2020 26/9/20

Callosa d'en Sarrià inicia el pagament de la segona fase de Xarxa Llibres

  L'Ajuntament de Callosa d'en Sarrià ha iniciat el pagament de la segona fase de l'ajuda del programa de gratuïtat dels llibres de text, Xarxa Llibre, segons ha anunciat l'edil d'Educació, Estela Menaches. La segona fase consistia en la devolució dels llibres de text en finalitzar el curs 2015-2016, sent valorat el material pels centres educatius de Callosa.

  Així, en Callosa per a aquesta segona fase s'han destinat 23.659,77 euros d'ajuda que es repartiran entre 345 beneficiaris d'Educació Primària i Secundària. Cadascun d'ells rebrà la quantitat estipulada per la Conselleria d'Educació, segons el material lliurat.

  Menaches ha recordat que ja en la primera fase es va concedir un total de 54.709,16 euros a 562 beneficiaris, per la qual cosa en total Callosa ha destinat un total de 78.368,93 euros a aquest programa d'ajudes per als llibres de text. L'import d'aquestes ajudes està cofinançat a parts iguals per l'Ajuntament, Diputació Provincial d'Alacant i Conselleria d'Educació.

  XarxaLlibres és un programa de gratuïtat de llibres de text dirigit a la creació d'un banc de llibres i altres materials per a l'alumnat d'Educació Especial, Primària, Secundària i Formació Professional Bàsica en els centres docents públics i privats-concertats de la Comunitat Valenciana.

  Els llibres lliurats en aquesta segona fase han entrat a formar part d'un banc de llibres i, per tant, en el present curs 2016-2017 molts escolars que s'han adherit al programa de Xarxa Llibres comptaran amb els llibres gratuïts.

  Pujar