elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

A Benidorm i Tibi es jugara la Lliga de Palma Trofeu Diputació d'Alacant

A Benidorm i Tibi es jugara la Lliga de Palma Trofeu Diputació d'Alacant
  • En els mesos de juliol i agost es disputarà la Lliga de Palma 2020, que es jugarà amb un format de grups reduïts, als carrers artificials de Benidorm i Tibi

MÉS FOTOS
A Benidorm i Tibi es jugara la Lliga de Palma Trofeu Diputació d'Alacant - (foto 2)

El nou format de la XXVIII Lliga de Palma Trofeu Diputació d'Alacant, ja està definit. La competició es disputarà amb un format curt de grups reduïts d'entre 3 i 6 equips com a màxim, en els quals es jugaran fins a 5 jornades de la primera fase, que se celebrarà entre el 3 de juliol i el 2 d'agost, les semifinals estan previstes que se celebren el 7, 8 i 9 d'agost, mentre que les finals seran el 22 i 23 d'agost. Perquè es puguen disputar totes les partides previstes per a cada cap de setmana, les partides tindran una durada màxima d'1 hora i mitja, en finalitzar aquest temps venceria l'equip que va per davant en el marcador, encara que podrien ser més curtes si algun dels equips aconsegueix sumar 10 jocs abans. Totes les partides es jugaran als carrers artificials de Benidorm i Tibi, per a garantir els protocols i mesures de seguretat aconsellades per les autoritats sanitàries.

La primera categoria de la Lliga de Palma, participaran els equips de Benidorm, Relleu, Sella A, Sella B i Calp, que s'enfrontaran entre ells en la seu de Benidorm els diumenges a la vesprada en la primera fase, mentre que les semifinals les disputaran els 4 millors equips en una seu neutral. La segona categoria de Palma, es formaran dos grups, un de 4 equips, que serà l'A, en el qual jugaran Tibi A, Alcoi, Relleu i Agost, mentre que en el segon grup B el formen 3 equips, com són Tibi B, Altea i Sella, aquests equips s'enfrontaran en la primera fase al carrer de Tibi els diumenges a la vesprada, i les semifinals les disputaran en una seu neutral. Finalment, en la tercera categoria de Palma, hi haurà fins a 4 grups de competició, degut que participen un total de 13 equips, el grup A està format per Sella, El Campello i Benifallim, en el grup B participaran La Nucia A, Xixona, Crevillent B i Relleu, en el grup C jugaran, Parcent, Castells i La Nucia B, mentre que en el grup D, estarà format per Benimantell, Poble Nou i Crevillent A. Els grups A i C d'aquesta última categoria, jugaran els dissabtes a la vesprada al carrer de Benidorm, mentre que els grups B i D competiran els diumenges al matí al carrer de Tibi.

Pujar