elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benidorm i Sella encapçalen la lliga a Llargues

  Es posen molt interessants les lligues de llargues i palma del Trofeu Diputació d'Alacant.

  Per a mostra la màxima categoria de llargues, en la que després de la passada jornada, empaten en la primera posició Benidorm i Sella, amb el permís també de Parcent, que té una partida pendent, i en cas d'aconseguir els tres punts, estariem davant un triple empat al capdavant de la classificació. Esta situació vé donada pels resultats de la passada jornada, on el que havia estat líder en solitari, Benidorm, perdia un punt davant Xixona, després de guanyar per 7 a 10, i per la victòria contundent de Sella per 10 a 3 davant un dels favorits, Parcent. A més, Petrer aconseguia a casa la seua primera victòria en esta lliga davant Mutxamel, després de guanyar per 10 a 5.

  Pel que fa a la lliga de palma, Agost continua la seua marxa a la que ja ens té acostumats, quatre partides, 12 punts, plé. Este cap de setmana guanyava contra un dels equips que està cridat a estar en semifinals, com és Murla, pel resultat de 2 a 10. Benidorm que és segon amb 9 punts, guanyava per 10 a 2 davant Sella. La partida que tancava la lliga era la que disputaven Benimagrell i Tibi, amb victòria per als segons per 4 a 10, en envit que enfrontava als dos últims classificats.

  Parcent és el líder de la segona de llargues, en este cas, amb el permís de Castells, que té dues partides menys disputades, mentre que Laguar, Finestrat i Benasau lideren els tres grups de la segona categoria de palma.

  Crevillent A i Sant Vicent són els líders de la tercera categoria de llargues i Palma respectivament.

  Pujar