elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benidorm, Parcent i Relleu primers líders del Diputació d'Alacant

Benidorm, Parcent i Relleu primers líders del Diputació d'Alacant

    Primera jornada disputada en el Trofeu Diputació d’Alacant, i els favorits ja van marcant terreny. Pel que fa a la vessant de la lliga de llargues, en la seua màxima categoria, els dos equips que estan cridats a ser els favorits d’aquesta edició ja deixaven ben clares les seues intencions. Victòria per a Benidorm, actual campió per 10 a 1 contra Sant Vicent, i victòria de Parcent per 3 a 10 al carrer de El Campello. La partida entre Mutxamel i Murla acabava amb el resultat de 10 a 9 per als primers, repartint-se els punts, mentre que l’espectacular partida entre Sella i Xixona s’hagués de suspendre quan el marcador reflectia un empat a 8, per falta de llum.

    Pel que fa a la modalitat de palma, un dels equips favorits, Relleu, també deixava ben clares en la primera partida quines són les seues opcions en l’edició d’enguany, 10 a 0 en casa davant l’equip de Sella A. Laguar, equip que també té molt a dir en aquesta edició, també aconseguia un contundent resultat, i en este cas a domicili, en Sella, contra l’equip B d’aquest club, amb el resultat de 3 a 10 per als visitants. Calp guanyava còmodament contra l’actual subcampió, l’equip de Benidorm, pel resultat de 10 a 4, mentre que la partida més disputada es jugava a Murla i enfrontava l’equip local al d’Orba, partida que acabava amb un marcador de 10 a 8 per als de casa.

    Ha començat a rodar la badana ja per terres alacantines i no deixarà de fer-lo, almenys pel que respecta aquesta competició fins que es disputen les finals el cap de setmana del 6 i 7 de juliol a la localitat de Relleu, a la Marina Baixa. 

    Pujar