elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una activista es queda totalment nua a Alacant per a frenar “l’assassinat” d'animals destinats a la indústria pelletera

Una activista es queda totalment nua a Alacant per a frenar “l’assassinat” d'animals destinats a la indústria pelletera
  • La Plaça de l'Ajuntament d'Alacant ha sigut el lloc triat per a visibilitzar la protesta organitzada per AnimaNaturalis

MÉS FOTOS
Una activista es queda totalment nua a Alacant per a frenar “l’assassinat” d'animals destinats a la indústria pelletera - (foto 2)
Una activista es queda totalment nua a Alacant per a frenar “l’assassinat” d'animals destinats a la indústria pelletera - (foto 3)
Una activista es queda totalment nua a Alacant per a frenar “l’assassinat” d'animals destinats a la indústria pelletera - (foto 4)
Una activista es queda totalment nua a Alacant per a frenar “l’assassinat” d'animals destinats a la indústria pelletera - (foto 5)
Una activista es queda totalment nua a Alacant per a frenar “l’assassinat” d'animals destinats a la indústria pelletera - (foto 6)

Una activista de l'organització defensora dels animals, AnimaNaturalis, ha dut a terme en la Plaça de l'Ajuntament d'Alacant una acció d'alt impacte contra les granges pelleteres que existeixen a Espanya.

Per a aconseguir la seua reivindicació, l'activista s'ha despullat per complet en la cèntrica plaça alacantina amb l'objectiu de donar veu als milions d'animals que anualment són maltractats i assassinats per aquesta indústria.

En aquesta protesta, l'activista s'ha manifestat completament nua i envoltada de les creus en representació als animals morts que deixa després de si la indústria pelletera.

L'objectiu és conscienciar a la població de l'enorme nombre d'animals que s'utilitzen per a confeccionar un sol abric de pell, de la crueltat amagada després de la indústria, i del perillós que és per a la societat per la zoonosi.

Tal com destaca aquesta associació animalista, Espanya es troba entre els dotze països que han informat casos de coronavirus en granges de visons.

“Recentment a Castelló s'han trobat visons salvatges amb COVID-19. La zona on es van trobar a aquests animals, està prop d'Aragó on van ser sacrificats més de 93 mil visons l'estiu passat”, explica AnimaNaturalis.

Consideren que “és temps de prendre mesures definitives amb aquests focus d'infecció, contaminació i crueltat”.

Conclouen llançant un missatge de conscienciació, ja que “desenes de milers d'animals malviuen i moren en aquests llocs, i a més posen en perill la salut de tota la població. Val la pena tant de sofriment?”.

Pujar