elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 1.500 alumnes inicien hui el nou curs sense registrar incidències

Més de 1.500 alumnes inicien hui el nou curs sense registrar incidències
    MÉS FOTOS
    Més de 1.500 alumnes inicien hui el nou curs sense registrar incidències - (foto 2)

    Més de 1.500 alumnes han tornat hui a les aules en els centres educatius del municipi després de les vacances estivals. El col·legi públic Bernat de Sarrià ha iniciat hui el curs acadèmic 2018/2019 amb 225 alumnes, 41 d'ells s'incorporen per primera vegada al centre. Com a novetat, enguany el centre s'ha adaptat a la jornada contínua amb un horari lectiu de 09.00 a 14.00 hores.

    Per la seua banda, en el col·legi públic Mirantbò han protagonitzat hui la volta al col·le un total de 213 alumnes, 24 d'ells s'incorporen també per primera vegada al centre.

    Els estudiants de l'IES Callosa d'en Sarrià també han començat hui el curs amb un total de 538 estudiants matriculats, 105 d'ells són nous. Aquesta xifra podria incrementar-se, ja que el període de matrícules romandrà obert fins a finals de setembre.

    Igualment el col·legi concertat Almedia ha inaugurat hui el curs en els seus diferents nivells educatius (Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat) amb prop de 600 alumnes.

    L'edil d'Educació, Estela Menaches, ha indicat que la volta al col·le i a l'institut s'ha realitzat sense incidències i amb total normalitat.

    Així mateix, ha recordat que el passat 4 de setembre van iniciar també el curs els xiquets i xiquetes de l'Escola Infantil Municipal amb un total de 66 alumnes, 26 d'1 a 2 anys i 40 de 2 a 3 anys.

    L'alcalde de Callosa d'en Sarrià, Josep Saval, ha visitat aquest matí els dos col·legis públics del municipi, el CEIP Mirantbó i el CEIP Bernat de Sarrià, per a donar la benvinguda als escolars i repartir les agendes que utilitzaran els alumnes durant tot el curs, les quals subvenciona l'Ajuntament.

    Millores en els centres educatius

    Així mateix, Saval ha comprovat les millores que l'Ajuntament ha executat durant les vacances d'estiu en els dos centres públics d'Infantil i Primària perquè les seues instal·lacions siguen a punt amb l'inici del curs. Entre les millores realitzades destaca en el Bernat de Sarrià l'obra d'habilitació d'un aula en l'edifici d'Infantil de la plaça del Llaurador com a menjador escolar per als alumnes d'Infantil,el repintat dels jocs del pati d'Infantil i Primària, repintat de baranes i la desinfecció i neteja a fons del centre. En el Mirantbò també s'han pintat les baranes i l'entrada del centre, s'ha arreglat els armaris i s'ha dut a terme la desinfecció i la neteja a fons de les seues instal·lacions.

    Pujar