elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un xiquet de 13 anys ingressa en l'UCI de l'hospital La Fe després de ser agredit pel seu pare

Un xiquet de 13 anys ingressa en l'UCI de l'hospital La Fe després de ser agredit pel seu pare
  • El presumpte agressor, veí de Paiporta, ha ingressat a la presó provisional per un possible delicte de maltractaments en l'àmbit familiar

Un xiquet de 13 anys ha romàs durant quatre dies en l'UCI de l'Hospital la Fe després de patir importants danys cranials després de ser agredit pel seu pare. Pel que sembla l'home, de 54 anys hauria agredit al xicotet quan li va dir que es dutxara i aquest no va obeir.

El presumpte agressor, veí de Paiporta, ha ingressat a la presó provisional per un possible delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. Segons la seua versió dels fets, únicament va espentar al menor i aquest es va donar un mal colp al cap. No obstant això, fins a passades 12 hores, el pare no hauria comunicat l'agressió.

La mare va ser qui va interposar la denúncia el passat La mare va interposar la denúncia divendres passat davant la Policia Nacional de València. L'home ja havia sigut condemnat prèviament per maltractaments cap a la mare.

El xiquet es troba en avaluació per a comprovar l'abast de les lesions, que segons sembla, li podrien haver afectat la parla.

Pujar