27 d’octubre de 2020 27/10/20

La regidoria d'Ocupació augmenta l'oferta formativa per a persones aturades

La regidoria d'Ocupació augmenta l'oferta formativa per a persones aturades - (foto 1)

  La regidoria d'Ocupació i Comerç augmentarà en breu l'oferta formativa per a les persones aturades de Paiporta. El Centre de Formació Ocupacional aconseguirà l'homologació per a impartir nous cursos, dels que expedirà certificat de professionalitat, i que s'afegiran als que ja formaven part de la seua oferta. En concret, l'Ajuntament oferirà accions en els camps de l'edificació i l'obra civil, informàtica i comunicacions, i serveis socioculturals a la comunitat.

  El primer tinent d'alcaldia i regidor d'Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar, es va reunir aquest dimarts amb la directora general del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Servef), Rocío Briones, per a tractar aquestes noves homologacions, i altres que arribaran en pocs mesos. Aquestes estaran relacionades amb l'àmbit agrari, com són auxiliar en vivers, jardins i centres de jardineria, instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes, i activitats auxiliars en agricultura.
  Per tal d'aconseguir aquestes homologacions, que arribaran en breu, la regidoria invertirà recursos, entre altres camps, en l'ampliació de l'aulari del Centre de Formació del Carrer Santa Anna amb noves aules, en concret, les que han començat a condicionar-se a l'emplaçament on s'ubicava l'antiga Escola d'Adults, al Carrer Palleter.

   

  Pujar