elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria d’Innovació millora el cablejat elèctric i amplia la capacitat de la xarxa de l’Ajuntament de Paiporta

La Regidoria d’Innovació millora el cablejat elèctric i amplia la capacitat de la xarxa de l’Ajuntament de Paiporta
  • Aquestes tasques de manteniment i millora d’infraestructures i sistemes a l’Ajuntament permeten oferir un servei de qualitat a la ciutadania

MÉS FOTOS
La Regidoria d’Innovació millora el cablejat elèctric i amplia la capacitat de la xarxa de l’Ajuntament de Paiporta - (foto 2)

La Regidoria d’Innovació treballa de manera intensa en la millora, actualització i manteniment de les infraestructures i sistemes  informàtics i tecnològics de l’Ajuntament. L’objectiu és mantenir al dia i actualitzada l’administració local a Paiporta, la seua xarxa i les seues connexions.

Dins d’aquesta dinàmica, els últims treballs realitzats inclouen el sanejament del cablejat elèctric de l’Ajuntament i la seua nova canalització. Es tracta de tot un procés que s’ha realitzat al llarg  de diverses setmanes, incorporant caixes noves per als llocs de treball, ampliant endolls, neteja de cables o noves connexions i etiquetatges.

A més, en aquesta mateixa línia, també s’ha ampliat la capacitat de la xarxa municipal d’Internet i s’ha avançat en l’aplicació de la normativa de l’Esquema Nacional de Seguretat. Amb aquesta millora l’Ajuntament té habilitades dues línies i tallafocs que, en cas d’avaria, no paralitzarà l’administració ni el treball diari del personal municipal.

 “Sense el treball diari i constant del personal d’Innovació no podríem donar als paiportins i paiportines el servei de qualitat, àgil i eficient, que mereixen ni mantenir el nostre Ajuntament al capdavant a la comarca en matèria d’administració electrònica. Els sistemes i infraestructures tecnològiques evolucionen molt ràpidament i, si no s’està al dia i actualitzat, de seguida es queden obsolets. Per això és tan important anar fent aquests treballs i no descuidar-los”, ha manifestat la regidora d’Innovació, Mª Jesús López.

L’Ajuntament de Paiporta ha pogut fer front a la nova realitat plantejada per la Covid-19, tant durant la quarantena com amb la recuperació de la nova normalitat, gràcies al treball i plena disponibilitat del personal tècnic del departament d’Informàtica. La seua tasca ha resultat fonamental per tal de facilitar el teletreball del personal municipal, amb accions com ara compra de més permisos de connexió perquè tot el personal municipal poguera treballar en remot alhora, adquisició de llicències, programes informàtics per fer reunions a distància o donar seguretat informàtica i protecció de dades.

Pujar