elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paiporta rep més material sanitari de protecció de la conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives

Paiporta rep més material sanitari de protecció de la conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives
  • Les mascaretes, guants i sabó estan destinats al personal de Benestar Social i el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD)

MÉS FOTOS
Paiporta rep més material sanitari de protecció de la conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives - (foto 2)

L’Ajuntament de Paiporta ha rebut aquest dijous nou material de protecció destinat al personal de l’àrea de Benestar Social i al que forma part dels serveis que presta a la ciutadania, com el SAD (Servei d’Ajuda a Domicili), per tal de garantir el desenvolupament del seu treball amb seguretat i evitar nous contagis del coronavirus Covid-19.

En total, han arribat al consistori 800 mascaretes de protecció, a més de guants i sabó hidroalcohòlic. En funció de les necessitats, segons ha anunciat la direcció general de Serveis Socials, els enviaments es repetiran en els pròxims dies.

Personal de Protecció Civil de Paiporta ha sigut l’encarregat de transportar les caixes amb el material sanitari de protecció, que forma part del gruix que ha adquirit la Generalitat Valenciana en les últimes hores.

Aquest material és especialment necessari per a serveis com el d’ajuda a domicili, ja que el seu treball es realitza principalment amb persones majors que, com recorden les autoritats sanitàries competents, són població d’alt risc en cas de contagi.

Pujar