elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Auditori acull una jornada de formació sobre els horts urbans de la localitat

L'Auditori acull una jornada de formació sobre els horts urbans de la localitat
  MÉS FOTOS
  L'Auditori acull una jornada de formació sobre els horts urbans de la localitat - (foto 2)

  La Sala de Conferències de l'Auditori Municipal de Paiporta acull aquest dissabte una jornada gratuïta sobre els horts urbans de la localitat, dedicada especialment a les 85 persones que tenen concedida una parcel·la en aquest espai públic de cultiu. D'aquestes, 35 han resultat adjudicatàries en l'últim procés posat en marxa els últims mesos i resolt recentment.

  En la jornada, que començarà a les 10.00 hores, experts en aquests cultius oferiran informació sobre les possibilitats per a sembrar en la temporada de primavera i estiu, així com del sistema de rotació dels horts i tallers que es realitzaran des de l'Ajuntament per a grans i menuts des d'ara i fins al mes de desembre.

  L'activitat està promoguda per la regidoria de Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat. El seu responsable, Pep Val, ha afirmat que "els horts urbans i socials són una alternativa d'autoconsum i respecte i estima per la terra, i des de l'Ajuntament apostem per intensificar la seua activitat i ampliar els coneixements i les possibilitats de les persones que en tenen adjudicats".

   

  Pujar