30 d’octubre de 2020 30/10/20

L'Auditori acull una jornada de formació sobre els horts urbans de la localitat

L'Auditori acull una jornada de formació sobre els horts urbans de la localitat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Auditori acull una jornada de formació sobre els horts urbans de la localitat - (foto 2)

  La Sala de Conferències de l'Auditori Municipal de Paiporta acull aquest dissabte una jornada gratuïta sobre els horts urbans de la localitat, dedicada especialment a les 85 persones que tenen concedida una parcel·la en aquest espai públic de cultiu. D'aquestes, 35 han resultat adjudicatàries en l'últim procés posat en marxa els últims mesos i resolt recentment.

  En la jornada, que començarà a les 10.00 hores, experts en aquests cultius oferiran informació sobre les possibilitats per a sembrar en la temporada de primavera i estiu, així com del sistema de rotació dels horts i tallers que es realitzaran des de l'Ajuntament per a grans i menuts des d'ara i fins al mes de desembre.

  L'activitat està promoguda per la regidoria de Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat. El seu responsable, Pep Val, ha afirmat que "els horts urbans i socials són una alternativa d'autoconsum i respecte i estima per la terra, i des de l'Ajuntament apostem per intensificar la seua activitat i ampliar els coneixements i les possibilitats de les persones que en tenen adjudicats".

   

  Pujar