5 de juliol de 2020 5/7/20

L'Ajuntament de Paiporta millora el col·lector de pluvials del carrer Literat Azorín

L'Ajuntament de Paiporta millora el col·lector de pluvials del carrer Literat Azorín - (foto 1)
  • El consistori inverteix 91.845,47 euros per a solventar problemes d'evacuació de pluges

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Paiporta millora el col·lector de pluvials del carrer Literat Azorín - (foto 2)

La Regidoria d'Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat executa les obres de millora del col·lector de pluvials del carrer Literat Azorín de Paiporta. L'actuació es porta a terme després d'observar problemes amb l'evacuació d'aigua en casos de pluges fortes, com les registrades els últimes mesos, i suposa una inversió de 91.845,47 euros.

Les obres han suposat l'obertura d'una gran rasa al final del carrer, just on connecta amb el barranc de Xiva, on van a parar les aigües pluvials evacuades dels diferents col·lectors de la zona. L'actuació solventarà els problemes d'acumulació d'aigua que provocaven molèsties al veïnat i dificultaven la circulació de vehicles i vianants en episodis de fortes precipitacions.

“Gràcies a la bona situació dels comptes de l'Ajuntament fruit de la bona gestió en la passada legislatura, podem abordar problemàtiques que existien des de fa temps i que es trobaven enquistades, com és el cas del clavegueram de Mestre Palau, sobre el que s'ha actuat recentment, o aquests pluvials de Literat Azorín”, ha explicat el regidor d'Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Pep Val. “Són actuacions imprescindibles per a millorar el dia a dia de la ciutadania i la seguretat en la circulació, per a un fer un poble més habitable”, ha afegit Val.

La pròxima actuació relacionada amb la renovació i millora del clavegueram es produirà al carrer Doctor Marañón, un projecte que s'executarà en els pròxims mesos, i que va en la mateixa línia de solventar problemes d'evacuació, com en el cas de Literat Azorín.

D'altra banda, s'actua per a incrementar la capacitat d'evacuació de pluvials amb la instal·lació de nous embornals als carrers Catarroja, José Capuz i Rafael Rivelles, amb un pressupost total de 15.665,32 euros. Aquestes obres foren una de les reivindicacions expressades per la ciutadania en les últimes Trobades amb l'Alcaldessa i l'equip de govern.

Pujar