Castellano

Javier Chicote i Silvia Soriano, de Paiporta, campió i subcampiona d'Espanya de taekwondo

Javier Chicote i Silvia Soriano, ttaekwondistes de Paiporta integrants de la selecció de Combat de la Federació de Taekwondo de la Comunitat Valenciana, s'han convertit en el campió i la subcampiona del Campionat d'Espanya Sènior 2022 de taekwondo.

Al campionat, celebrat a La Nucia aquest cap de setmana, Chicote va aconseguir la medalla d’or en la categoria de menys de 74 quilos, i Soriano la de plata en la categoria de menys de 46 quilos.

Chicote, de 23 anys, i Soriano, de 17, competien a la modalitat de Combats Absoluts. A aquesta modalitat es pot participar a partir dels 16 anys i distribueix als seus participants per pes i edat.

Javier i Silvia entrenen al Club Deportivo Olimpo de Sedaví i ambdós han guanyat importants competicions durant la seua carrera. Silvia Soriano es va proclamar campiona d'Espanya Junior l'any 2021, mentre que Javier Chicote va obtindre la medalla de bronze a la Copa Presidente l'any 2020. De moment cap dels dos té competicions a la vista, ja que la Covid-19 fa difícil planejar aquests esdeveniments amb molta antelació.