elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Gran Festa al Mercat dóna continuïtat aquest divendres a les activitats per a promoure el comerç local per Nadal

La Gran Festa al Mercat dóna continuïtat aquest divendres a les activitats per a promoure el comerç local per Nadal
  MÉS FOTOS
  La Gran Festa al Mercat dóna continuïtat aquest divendres a les activitats per a promoure el comerç local per Nadal - (foto 2)

  El Mercat Municipal serà el gran protagonista de la pròxima activitat de la Regidoria de Comerç amb motiu del Nadal. En concret, aquest divendres se celebrarà la Gran Festa al Mercat, amb l'obra de titelles 'Sota una casa encantada', a les 17.00 hores, seguida d'una xocolatà infantil, a les 18.00 hores, i la peque-disco, a continuació. Amb aquesta festa, l'Ajuntament té la intenció d'incentivar el consum al mercat municipal, que ofereix productes frescs, de qualitat i proximitat, molt preuats en aquestes dates nadalenques.

  Les activitats municipals amb motiu del Nadal tenen l'objectiu global de promoure el consum al comerç local, com un eix fonamental en l'economia del poble, i varencomençar el passat 5 de desembre. Després de la Festa al Mercat, continuaran el diumenge 23 de desembre amb l'actuació per places i carrers del poble del Cor Vocalis. L'eixida està programada per a les 18.00 hores des de la Plaça Casota.

  D'altra banda, del 26 al 29 de desembre circularà per Paiporta el Tren del Nadal, que enguany tindrà eixides des de la plaça Major (dies 26 i 29), plaça Xúquer (dia 27) i plaça 3 d'Abril (dia 28). Els tickets per a pujar al Tren del Nadal es poden adquirir comprant en els comerços adherits a la campanya. El llistat d'aquests es pot consultar al final d'aquesta notícia o en la pàgina de Facebook de l'Ajuntament.

  Per últim, el 4 de gener visitaran al plaça Major de Paiporta els emissaris de Ses Majestas els Reis Macs d'Orient, on les xiquetes i xiquets podran fer-los arribar els seus desitjos. L'activitat començarà a les 18.00 hores.

  Pujar