elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Èxit del Festival Valencirc en la seua primera cita a Paiporta

Èxit del Festival Valencirc en la seua primera cita a Paiporta
  • El públic paiportí va respondre de manera massiva a la trobada amb aquest cap de setmana d'arts escèniques al carrer

MÉS FOTOS
Èxit del Festival Valencirc en la seua primera cita a Paiporta - (foto 2)
Èxit del Festival Valencirc en la seua primera cita a Paiporta - (foto 3)
Èxit del Festival Valencirc en la seua primera cita a Paiporta - (foto 4)

Paiporta ha acollit per primera vegada aquest cap de setmana part de la programació del festival d'arts escèniques al carrer Valencirc.

L'acollida per part del públic paiportí a aquesta primera trobada amb el festival ha sigut molt positiva. Xiquets i xiquetes, públic adult, així com famílies en general, han gaudit d'un cap de setmana de cultura i entreteniment.

El balanç que es fa des del consistori és molt positiu i satisfactori. En paraules de l'alcaldessa, Maribel Albalat, "ha sigut un èxit de participació i això és una mostra més que la cultura és segura i que la gent necessita anar tornant a la normalitat".

Per la seua part, la regidora de Cultura, Esther Torrijos, celebrava la gran afluència de públic de totes les edats al mateix temps que afirmava que gràcies a la millora de la situació sanitària "continuarem treballant per buscar noves fórmules d'entreteniment i noves propostes culturals".

Aquesta setmana continuaran a Paiporta les propostes culturals alternatives amb l’arribada el pròxim dijous dia 7, a partir de les 21 hores a l’Auditori Municipal, de la IX edició de la Mostra VIVA del Mediterrani. En aquesta ocasió l’activitat programada serà una sessió de narració oral amb “històries nòmades”.

Pujar