19 d’octubre de 2020 19/10/20

Els cursos d'atenció sociosanitària i confecció de pàgines web formen a 20 persones al CFO de Paiporta

Els cursos d'atenció sociosanitària i confecció de pàgines web formen a 20 persones al CFO de Paiporta - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els cursos d'atenció sociosanitària i confecció de pàgines web formen a 20 persones al CFO de Paiporta - (foto 2)

  El Centre de Formació Ocupacional (CFO) de Paiporta acull des de principis d'any el taller d'ocupació 'Atenent a Casa 4.0', amb un total de 20 persones en formació que, a més, reben un salari mentre aprenen els continguts dels tallers. Aquests tallers es divideixen en dos parts: n'hi ha 10 places del curs d'atenció sociosanitària, i altres 10 del curs de confecció de pàgines web. Aquests dos sectors laborals ofereixen una alta taxa d'ocupabilitat una vegada s'ha finalitzat la formació.

  L'alumnat dels tallers va rebre aquest divendres la visita de l'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i la regidora d'Ocupació, Comerç, Foment de les Arts Escèniques i Biblioteca, Teresa Verdú.

  En total, la inversió per a aquesta acció destinada a la millora de l'ocupabilitat de persones en situació d'atur és de 399.660 euros, sufragats a través d'una subvenció aconseguida per l'Ajuntament de Paiporta de la Direcció General d'Ocupació i Formació, pertanyent a la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. El taller es perllongarà durant tot l'any 2019.

  Pujar