21 de gener de 2021 21/1/21

El CEIP Jaume I de Paiporta inaugura una nova biblioteca amb aportacions de l'alumnat i la comunitat educativa

El CEIP Jaume I de Paiporta inaugura una nova biblioteca amb aportacions de l'alumnat i la comunitat educativa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El CEIP Jaume I de Paiporta inaugura una nova biblioteca amb aportacions de l'alumnat i la comunitat educativa - (foto 2)
  El CEIP Jaume I de Paiporta inaugura una nova biblioteca amb aportacions de l'alumnat i la comunitat educativa - (foto 3)

  El CEIP Jaume I de Paiporta ha inaugurat una nova biblioteca, concebuda i realitzada amb les aportacions d'alumnat i comunitat educativa en el seu conjunt. L'espai fou estrenat en un acte que va comptar amb les xiquetes i xiquets del centre, així com del professorat i equip directiu, i mares i pares, que exerciren d'amfitrions caracteritzats com alguns dels personatges més coneguts de la literatura infantil tradicional. A l'acte va assistir també l'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín.

  La nova biblioteca del CEIP Jaume I se situa en la primera planta de l'edifici, i ha estat realitzada a partir de les peticions expressades per l'alumnat en un procés participatiu que també ha comptat amb aportacions de mares, pares i professorat. L'espai no és una biblioteca a l'ús, sinó que s'ha confeccionat un espai lúdic on les xiquetes i xiquets poden fer molt més que llegir; poden gaudir amb comoditat dels seus primers contactes amb la literatura. L'Ajuntament de Paiporta ha col·laborat en tasques de condicionament, com és el cas del pintat de les parets de la biblioteca.

   

  Pujar