elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

AVIVA Paiporta felicitarà a les persones majors pel seu aniversari durant el confinament

AVIVA Paiporta felicitarà a les persones majors pel seu aniversari durant el confinament
  • La narradora Almudena Francés telefonarà a les persones majors de 75 anys per a tindre un detall amb elles

L’Agència de Promoció del Valencià AVIVA Paiporta ampliarà la seua campanya de felicitacions a les perosones majors, després d’haver posat en marxa els últims dies les felicitacions a xiquetes i xiquets durant el confinament, i que ha tingut un gran èxit, amb 128 peticions de les famílies paiportines fins al moment.

La iniciativa, ideada per a persones majors de 75 anys de la localitat, la portarà a terme la narradora Almudena Francés, que telefonarà personalment a les persones que s’inscriguen, les felicitarà en nom de l’Ajuntament, xarrarà amb elles, s’interessarà pel seu estat d’ànim i de salut, i els recordarà passatges de la seua vida, a més de contar-los alguna història o conte. A més, després se’ls enviarà un vídeo amb imatges de la seua vida amb una gravació de la conversa si així ho desitgen i d’acord amb les famílies participants.

Per a formar part d’aquesta campanya, s’ha d’enviar un correu electrònic a aviva@paiporta.es amb un número de telèfon de contacte i, a partir d’aquest moment, AVIVA Paiporta es posarà en contacte amb les famílies per a coordinar tot el procés.

La campanya té l’objectiu d’alleugerir el confinament motivat per l’alerta sanitària pel coronavirus Covid-19, especialment, a aquelles persones que ho poden passar amb majors dificultats, com són les persones majors, per les situacions d’aïllament i solitud, i les xiquetes i xiquets, pel trasbals que suposa per al seu dia a dia.

Pujar