Castellano

La Torre del Rei d’Orpesa acull la fireta infantil La Cuina de la Sostenibilitat

La Torre del Rei d’Orpesa acull la fireta infantil La Cuina de la Sostenibilitat
  • Els participants descobriran aquest dissabte el treball amb espart, les bioconstruccions i els oficis sostenibles mitjançant el joc

MÉS FOTOS
La Torre del Rei d’Orpesa acull la fireta infantil La Cuina de la Sostenibilitat - (foto 2)

L’Ajuntament d’Orpesa, a través de la Regidoria de Cultura, prepara un acte molt especial dirigit a la població infantil. Es tracta d’una fireta en la qual els xiquets i xiquetes podran participar en diferents tallers on aniran descobrint a través del joc, la manipulació i l’experimentació diferents pràctiques sostenibles.

Així, els participants podran explorar “el treball amb espart, les bioconstruccions, els oficis tradicionals i la cuina sostenible el proper dissabte en l’emblemàtica Torre del Rei”, tal i com ha anunciat el regidor de Cultura, Gonçal Tamborero. I, tot això tindrà un premi final, doncs els punts aconseguits durant els tallers es podran canviar per planters per a desenvolupar l’activitat final.

L'objectiu d’aquesta fireta, que comptarà amb totes les garanties de seguretat per a vetllar per la salut dels assistents, és concienciar als més petits d’Orpesa de la importància de la sostenibilitat i, a la vegada, dinamitzar al màxim un patrimoni cultural tan important com és la Torre del Rei. Així ho ha recalcat Tamborero, qui ha assenyalat que “aquesta edificació és encara desconeguda per a molts visitants, per la qual cosa apostem per programar tots els dissabtes tallers, exposicions i gimcanes per posar en valor a aquest edifici i donar a conèixer la seua història”.

Pujar