Castellano

Rafael Albert fusiona joventut i experiència per a “retornar a Orpesa el lideratge que ha perdut”

Rafael Albert fusiona joventut i experiència per a “retornar a Orpesa el lideratge que ha perdut”
  • L'alcaldable presenta com a número 2 a l'advocada Isabel Moya, al jove David Juárez, Sonia Bellés i Mari Carmen Saura completen els cinc primers llocs de la candidatura. "El repte és recuperar per a Orpesa les oportunitats que s'han perdut"

  • “Som un equip de gent preparada i apassionada del nostre poble que desitja convertir al ciutadà en el protagonista de les polítiques d'Orpesa i volem aconseguir-lo gestionant cada necessitat del nostre municipi”, diu Albert

MÉS FOTOS
Rafael Albert fusiona joventut i experiència per a “retornar a Orpesa el lideratge que ha perdut” - (foto 2)

El candidat del PP a l'alcaldia d'Orpesa, Rafael Albert, ha reivindicat joventut i experiència en l'acte de presentació de la seua candidatura que va tindre lloc ahir dijous i que va comptar amb la presència de la senadora i portaveu provincial del PPCS, Salomé Pradas. L'objectiu és "retornar a Orpesa el lideratge que ha perdut". "Són molts els trens que han passat de llarg i que desitgem que paren perquè a Orpesa hi ha una joventut que es reivindica i demana tindre veu i vot en la gestió del municipi".

Per a aconseguir-ho, Rafael Albert situa com a mà dreta de la seua gestió a Isabel Moya, advocada urbanista. A ella segueix un altre jove fitxatge, David Juárez, president de NNGG d'Orpesa, que completa els cinc primers llocs amb altres dues dones, Sonia Bellés qui continuarà fent una bona gestió i Mari Carmen Saura que aconseguirà les millores que necessitem en tema sanitari.

"Crec fermament en el diàleg i la participació, i considere que l'experiència no està renyida amb la joventut, el seu ímpetu, la seua energia i la seua iniciativa". Albert llança també un missatge clar a la igualtat. "Comptar amb el talent és fonamental" i a "Orpesa tenim grans dones i homes que estan compromesos amb tan bo com mereix el nostre poble. I tinc la sort de comptar amb ells".

La llista de Rafael Albert incorpora sis dones en els 10 primers llocs de la seua candidatura. A Mari Carmen Saura, que ocupa el número 5, li segueix l'independent Daniel Alfredo Mazzina, amb Andrea Soldevila en el lloc número 7. Per ordre, completen la llista Bruno Forner, en el número 8, Omaima Meskine, en el número 9, i María del Carmen Gimeno, en el número 10

Albert ha llançat un missatge de "escolta i diàleg" per a continuar "sumant proposades dels nostres veïns a un programa de govern que desitgem desenvolupar a partir del pròxim 28 de maig". "Reforçar la sanitat, apostar per l'educació, incentivar l'esport, escoltar el teixit social i comercial, reivindicar inversió en les nostres costes, potenciar el turisme, cobrir les necessitats dels nostres majors, atendre les reivindicacions reals dels nostres joves i defensar la millor Orpesa és un deure i un privilegi que desitgem assumir amb el compromís ferm de treballar sense descans per aquest municipi únic. Estem compromesos i il·lusionats de treballar i gestionar per un millor futur d'Orpesa”.

Pujar