27 de setembre de 2020 27/9/20

PSOE: "Una altra mostra més que el projecte del PP para Oropesa està esgotat”

    La candidata del PSPV-PSOE a l'alcaldia d'Orpesa, María Jiménez, considera "molt greu" que el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals haja obligat a l'equip de govern del PP a readjudicar el servei de socorrisme en les platges per als dos pròxims anys a conseqüència de les irregularitats detectades durant el procés". Aquest tribunal depenent del Ministeri d'Hisenda ha donat la raó a una de les empreses que es va presentar a la licitació, que va recórrer al entendre que s'havia produït una modificació de les condicions inicials de l'oferta.

    María Jiménez creu que es tracta de "una mostra més de la nefasta gestió que realitza l'alcalde del PP, Rafael Albert, el projecte del qual és obvi que està esgotat". En la seua opinió, "després de tants anys al capdavant de l'alcaldia d'Orpesa, Albert i el seu equip de govern han caigut en la desgana més absoluta" i "són incapaces de seguir els procediments administratius que s'exigeixen als qui estan al capdavant d'un ajuntament".

    Sembla clar, afegeix, que "a Rafael Albert li és igual que un tribunal li esmene la plana perquè l'única cosa que li importa és aferrar-se al poder, sense importar-li gens ni mica el benestar de la ciutadania". És la raó per la qual "incompleix les normes d'adjudicació de contractes i deixa passar inversions com la del Pla Castelló 135-2 de la Diputació, que ha motivat una pèrdua de 115.900 euros, amb els quals s'hagueren pogut impulsar obres com l'adequació de la zona del Balcó, Els Amplaries o Portcala; la millora de la xarxa de clavegueram i canalització de les aigües pluvials, o el embelliment del passeig de Morro de Gos".

    La candidata del PSPV-PSOE ha manifestat que "els socialistes estem treballant intensament perquè el 26 de maig es produïsca el canvi que Orpesa necessita per a posar punt i final a la paràlisi que es viu en l'ajuntament, on no es fa gens i cada dia que passa es produeix una major deterioració de serveis públics bàsics com el de la neteja".

    Pujar