17 de gener de 2021 17/1/21

El PPCS avala a Rafael Albert i el seu equip per a seguir avançant en Orpesa

El PPCS avala a Rafael Albert i el seu equip per a seguir avançant en Orpesa - (foto 1)

  El president del Partit Popular, Miguel Barrachina, ha assistit avui a la presentació de la candidatura del PP d'Oropesa. Un projecte liderat pel millor candidat d'Oropesa, Rafael Albert, que compta amb un equip guanyador per a seguir avançant en Oropesa.

  Barrachina ha destacat avui "el lliurament de Rafa Albert a Oropesa i als seus veïns" i ha explicat que és "un regal" que el PP tinga un candidat amb la capacitat de treball, el lliurament i la impecable gestió que fa Albert en Oropesa".

  El president provincial ha subratllat que "solament el PP és capaç de complir les seues promeses perquè el PP defensa la llibertat, la unitat i el respecte per les tradicions" i és l'únic partit "que crea treball i que està al costat dels veïns, com fa Rafa Albert amb els veïns d'Oropesa".

  Albert, per la seua banda, ha aprofitat per a donar a conèixer el seu projecte per a la localitat d'Orpesa, centrat a seguir avançant i millorant la qualitat de vida dels oropesinos.

  Un projecte que compta amb Carles Romero, Sonia Bellés, Mari Carme Taulé, Ángel Suárez, Dimas Albert, Miguel Romero, Tomás Fabregat, Fina Meliá i Isabel Matilla en els llocs d'eixida. Un equip de aúna experiència i renovació.

  Pujar