Castellano

Plans per a un estiu en família a Orpesa

Plans per a un estiu en família a Orpesa
  • Esport, cinema, activitats infantils, festival de titelles, focs artificials, excursions... són solament alguns dels plans que podem trobar en la localitat castellonenca durant aquest estiu

MÉS FOTOS
Plans per a un estiu en família a Orpesa - (foto 2)
Plans per a un estiu en família a Orpesa - (foto 3)
Plans per a un estiu en família a Orpesa - (foto 4)

Arriba l'estiu i amb ell les esperades vacances. Planes de sol i platja en família que a Orpesa van acompanyats, a més, d'una infinitat de propostes d'oci, culturals i esportives per a tots els gustos i edats. Des d'esports en la platja al matí -també en el mar-, activitats infantils totes les vesprades per als més xicotets, passant per música, cinema i teatre a l'aire lliure, fins a excursions i fins i tot festes patronals.

A continuació et resumim el que l'Ajuntament d'Orpesa, a través de la Regidoria de Turisme, ha preparat perquè els veïns i visitants de la localitat gaudisquen d'un estiu complet.

Activitats esportives i infantils

Durant els mesos d'estiu la platja es converteix en l'excusa perfecta per a mantenir-se en forma a Orpesa. Tots els matins de dilluns a dissabte hauran classes de gimnàstica de manteniment, tai-chi, ioga, pilates, aquagym i balls llatins. Des de les huit i mitja del matí i fins a les 11:30 s'aniran realitzant classes en les platges de Morro de Gos, Amplaries i la Petxina. Pots consultar l'horari de les classes i la seua ubicació ACÍ.

Són classes gratuïtes i obertes a tothom com també ho són les activitats pensades especialment per als més xicotets. Multiesports, tallers i animacions infantils que tindran lloc també totes les vesprades de dilluns a dissabte en un horari de sis i mitja de la vesprada fins a les nou de la nit i en les platges Morro de Gos, Concha i Amplaries.

Propostes úniques per a les vesprades i nits d'estiu

Però a més d'aquesta ofereix oci-esportiva permanent, l'Ajuntament d'Oropesa ha preparat propostes diferents i enfocades a tota la família com la qual tindrà lloc el 13 de juliol: Se celebra la Festa del Mar en la Platja La Petxina amb un castell de Focs Artificials Aquàtic a mitjanit.

Un esdeveniment molt especial com també ho és el Festival Internacional de Titelles que celebra la seua XVI edició del 17 al 19 de juliol. Cercaviles i espectacles durant tres dies perquè majors i xicotets gaudisquen de la cultura a l'aire lliure.

No podem oblidar-nos tampoc d'una activitat que any rere any va guanyant adeptes i que consisteix a descobrir l'Orpesa més verda... a la nit. Coincidint amb la lluna plena, es proposa aquesta activitat nocturna, una visita guiada sota el títol 'Nits de Conte en la Via Verda de Mar'. Cal tenir en compte que moltes de les activitats precisen d'inscripció prèvia, es pot fer a través de qualsevol de les Oficines de Turisme.

I per a gaudir de les nits 'a la fresca', la regidoria de Turisme ens proposa Cinema a l'aire lliure, en la Platja de la Petxina: Capità calzonzillos, Pirates del Carib, El bebè jefazo, Gru 3 o Spider-Man, són algunes de les produccions que podrem veure tots els diumenges de juliol a partir de deu i mitja de la nit.

Un altre dels clàssics del mes de juliol a Orpesa són, sens dubte, les Festes de Sant Jaume que se celebren del 24 al 29 de juliol. Revetles, vaquilles o bous embolats són alguns dels actes programats, sense oblidar les activitats especials que s'organitzen pensant en els més xicotets de la casa i que conviden tant a veïns com a visitants a gaudir d'aquestes festes patronals.

Són solament algunes de les activitats que anem a poder gaudir durant el mes de juliol encara que a l'agost l'activitat frenètica continua. Si vols més informació sobre la programació, VISITA a ENLLAÇ.

Pujar