Castellano

Orpesa suspén les festes de Sant Jaume previstes per a juliol pel coronavirus

Orpesa suspén les festes de Sant Jaume previstes per a juliol pel coronavirus
  • La regidora de l'àrea, Jennifer Casañ, explica que “ha sigut una decisió dura però cal evitar les aglomeracions per a garantir la salut de la població”

Els veïns i visitants d'Orpesa hauran d'esperar fins l'any vinent per a poder gaudir de les festes de Sant Jaume, previstes del 22 al 26 de juliol. La regidora encarregada de l'àrea, Jennifer Casañ, ha anunciat la suspensió d'aquests festejos, que cada any atrauen a centenars de persones que es reuneixen en la localitat.

“Ha sigut una decisió dura però ara més que mai hem de ser responsables i vetlar per la salut de la nostra població”, ha explicat la edila. “Estem entrant en la denominada nova normalitat, provocada pel coronavirus, i hem d'evitar aglomeracions de gent per a superar aquesta crisi sanitària al més prompte possible”, afig Casañ.

D'altra banda, l'Ajuntament estudia dedicar una quantitat de la partida destinada a aquests festejos patronals “a millores per al municipi”. Així ho ha avançat la municipe, qui ha destacat que “les festes de Sant Jaume, que suposen una manera d'inaugurar l'estiu en la nostra localitat, tornaran amb multitud de novetats l'any vinent i amb un programa renovat dirigit a tots els públics”.

Pujar