Castellano

Orpesa dinamitza la biblioplaya d’Amplàries amb el cicle de concerts ‘La mar de cultures’

Orpesa dinamitza la biblioplaya d’Amplàries amb el cicle de concerts ‘La mar de cultures’
  • La iniciativa ‘Els dimecres de biblioplaya’ entretindrà al públic amb variades actuacions que tindran lloc els mesos d'agost i setembre

L'Ajuntament d'Orpesa continua amb la seua aposta per acostar la lectura a veïns i estiuejants i, per a això, ha preparat diferents sessions culturals per als mesos d'agost i setembre que tenen com a objectiu dinamitzar la biblioplaya d’Amplàries. Es tracta d'una sèrie d'activitats que tindran lloc els dimecres a la vesprada, segons ha avançat el regidor de Cultura, Gonçal Tamborero.

“Des de l'àrea de biblioteca hem programat diferents actuacions musicals, sessions de contacontes per a públic familiar i jocs per als més xicotets de la casa”, assenyala el munícipe. Després de la jornada del ‘Festín de palabras’ amb Vicente Cortés, que va tindre lloc ahir, la pròxima cita arribarà l'11 d'agost amb la sessió titulada ‘Una gran plaza de juegos de madera’, en horari de 18.00 a 21.00 hores.

La música aterrarà en Amplàries amb el cicle ‘La mar de cultures’, un projecte turístic que protagonitzarà la recta final de l'estiu amb propostes sonores d'arrel mediterrània. La primera cita tindrà lloc el 18 d'agost amb el concert de Elma Sambeat, acompanyada al piano de Baptste Bailly, que presenta el seu disc ‘Muerto de amor’. El 25 d'agost serà el torn d’Efrén López, Ciro Montanari i Jordi Prats L, mentre que l'1 de setembre Alexandrae oferirà al públic un repertori propi basat en els cants antics.

El fermall d'or a la iniciativa ‘Els dimecres de biblioplaya’ ho posarà Rosabel amb una entretinguda sessió de contacontes sota el títol ‘Cuentos del mundo’, el 8 de setembre a les 20.00 hores.

Pujar