Castellano

Orpesa afronta la recta final del festival Estiu Sonor amb el concert de Maluks

Orpesa afronta la recta final del festival Estiu Sonor amb el concert de Maluks
  • El grup de reggae format per dones aterra aquest diumenge en la plaça Mallorca per a presentar al públic el seu últim àlbum ‘Som i vibrem’

El municipi d'Orpesa continua immers en la seua programació estival amb la qual ofereix a veïns i estiuejants una nodrida oferta cultural i d'oci per a amenitzar les vacances. És el cas del cicle de concerts Estiu Sonor, que aquest diumenge encara la recta final amb l'actuació de Maluks

El grup de reggae, dancehall i cúmbia format per Núria Pons (veu), Marina Bolea (veu), Laura Honrubia (veu) i María Deltell (DJ), aterra en la plaça Mallorca, a les 20.00 hores, per a presentar al públic el seu últim àlbum ‘Som i vibrem’, una proposta de electro-tropicalisme valencià, en femení, empoderat i 100% ballable.

El regidor de Cultura, Gonçal Tamborero, recalca “el bon acolliment que està tenint aquesta segona edició del festival Estiu Sonor, que enguany hem estés a diferents espais de la localitat amb concerts al costat de la mar”. El fermall d'or a aquest cicle de concerts el posarà María La Blanco el 19 d'agost en la plaça Major amb la seua fusió de música mediterrània, llatina i flamenc funk i bossa-nova.

Cal recordar que l'aforament per a gaudir d'aquestes actuacions és limitat, per la qual cosa es recomana acudir amb antelació per a assegurar-se una plaça.

Pujar