Castellano

Oropesa ja llueix la bandera de l'arc de Sant Martí amb motiu de l'Orgull 2022

Oropesa ja llueix la bandera de l'arc de Sant Martí amb motiu de l'Orgull 2022
  • La ciutat celebrarà per primera vegada un festival LGTBI friendly per a tots els públics

Orpesa ja està preparada per a celebrar el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, una data que es commemora aquest 28 de juny. L'Ajuntament ja ha posat la bandera arc de Sant Martí en les seues instal·lacions per a recordar la importància de continuar construint societats més tolerants que convisquen en diversitat i promoguen el compliment dels drets vulnerats de les persones LGTBI.

La regidora d'Igualtat, Micaela Bermúdez, ha avançat que “estem ultimant els preparatius per a celebrar per primera vegada un festival LGTBI friendly per a tots els públics en el qual es fomenten valors com la inclusió amb l'objectiu de visibilitzar al col·lectiu i promoure el respecte i la igualtat cap a aquest”.

D'aquesta manera, aquest nou esdeveniment, que aterrarà en el municipi el mes vinent de juliol, “servirà per a mostrar la diversitat de persones i famílies i, al seu torn, serà un altaveu per a reivindicar els drets del col·lectiu, perquè com a societat encara ens queda molt per avançar”, assenyala la responsable de l'àrea d'Igualtat.

Amb tot, Bermúdez ha volgut ressaltar “la importància de celebrar aquesta data, perquè la discriminació que pateix aquest col·lectiu en tots els aspectes fa que ens sentim obligats com a representants polítics a vetlar pels seus drets”. “La LGTBIfobia encara està molt present en la nostra societat i hem de lluitar contra ella; és una obligació moral treballar per a aconseguir la igualtat d'aquest col·lectiu”, subratlla.

Pujar