27 de setembre de 2020 27/9/20

Maria Jiménez denuncia que "Oropesa ha perdut 115.900 euros per la deixadesa i incapacitat de l'alcalde"

Maria Jiménez denuncia que "Oropesa ha perdut 115.900 euros per la deixadesa i incapacitat de l'alcalde" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Maria Jiménez denuncia que "Oropesa ha perdut 115.900 euros per la deixadesa i incapacitat de l'alcalde" - (foto 2)

  La secretària general del PSPV-PSOE en Orpesa i candidata socialista a l'alcaldia, Maria Jiménez, denuncia la "deixadesa i incapacitat" per a governar de l'actual alcalde de la localitat, Rafael Albert, "perquè per la seua culpa l'ajuntament d'Orpesa ha perdut una inversió de 115.900 euros".

  "És la quantitat que li corresponia a Orpesa amb el Pla Castelló 135-2 de la Diputació per a 2018, a la qual sembla ha renunciat per la seua incapacitat per a programar alguna inversió financerament sostenible".

  Maria Jiménez diu que "la renúncia voluntària de l'alcalde a una inversió tan important suposa una mostra més que el projecte del PP per al nostre poble està totalment esgotat; Rafael Albert i els seus regidors del Partit Popular ni tenen idees, ni es preocupen de trobar-les; són incapaços de parlar amb les veïnes i els veïns per a saber el que pensa la gent del poble i conèixer quins són les seues inquietuds".

  "El que és clar", assegura, "és que Albert i el PP són una rémora per a Orpesa perquè amb aqueixos 115.900 euros es podien haver escomès obres que fan molta falta, com l'adequació de la zona del Balcó, Les Amplaries o Portocala; la millora de la zona verda de els Quats; la millora del clavegueram i la canalització de l'aigua pluvial, o el embelliment del passeig de Morro de Gos". Són solament alguns exemples de les moltes obres que cal fer en el municipi.

  Considera "increïble" que "Rafael Albert no sàpia que tots aquests projectes són necessaris" i conclou dient que "cada dia resulta més evident la necessitat que es produïsca un canvi polític en una localitat com Orpesa, en la qual l'equip de govern és incapaç de generar il·lusió alguna".

  Pujar