20 de gener de 2021 20/1/21

L'Executiva Provincial del PSPV dóna suport al Grup Municipal d'Oropesa

L'Executiva Provincial del PSPV dóna suport al Grup Municipal d'Oropesa - (foto 1)

    L'Executiva Provincial del PSPV Castelló ha donat suport a la nova alcaldessa d'Oropesa, la socialista María Jiménez, i a tot el Grup Municipal per “la capacitat de gestió que han demostrat en aquest primer mes al capdavant de l'Ajuntament d'Oropesa després de 20 anys de governs del PP”, segons destaca el secretari general del PSPV-PSOE de Castelló, Ernest Blanch. 

    Blanch subratlla que “en tot just quatre setmanes ja s'ha visibilitzat el canvi a l'Ajuntament cap a una gestió més pròxima, social i eficient”. El secretari general del PSPV-PSOE a la província de Castelló també vol “agrair el treball realitzat per tot el Grup Municipal Socialista” i assegura que “María Jiménez i el seu equip representen aquesta nova manera d'entendre la política per a donar la volta a les institucions i que es posen al servei de les persones”. Unes paraules de reconeixement que també fa seues la secretària d'Organització del PSPV-PSOE, Estíbaliz Pérez. 

    “Oropesa té un Ajuntament sanejat, però també ha de recolzar-se en altres administracions per a millorar la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes i millorar els recursos que permeten consolidar-lo com un gran municipi turístic”, defensa Blanch, per la qual cosa trasllada a la també secretària general de l'agrupació local del PSPV, María Jiménez, el suport socialista per a fer realitat aqueixes necessitats. 

    Precisament Jiménez situa com a projectes prioritaris la construcció d'una residència per a la tercera edat i un nou centre de salut “per a oferir l'atenció que es mereix la gent d'Oropesa en dos àmbits socials clau com són l'envelliment actiu i la sanitat”, tal com recollia el programa socialista d'Oropesa amb el qual la candidatura encapçalada per María Jiménez va aconseguir un resultat històric i es va convertir en la força política més votada del municipi.

    Pujar