Castellano

L'escriptor Eloy Moreno visita aquest divendres Orpesa en la seua irrepetible gira de ‘Tierra’

L'escriptor Eloy Moreno visita aquest divendres Orpesa en la seua irrepetible gira de ‘Tierra’
  • L’Espai Cultural acollirà la projecció del documental ‘Islandia, el refugio perfecto’ i la presentació de la reeixida novel·la del castellonenc

L'escriptor castellonenc Eloy Moreno visitarà aquest divendres, 4 de juny, el municipi d'Orpesa per a presentar la gira entorn de la seua última novel·la titulada ‘Tierra’. Es tracta d'un acte organitzat per la Regidoria de Cultura, en concret des de l'àrea de la biblioteca municipal, que se celebrarà en l’Espai Cultural, a partir de les 18.00 hores.

L'activitat començarà amb la projecció del documental ‘Islandia, el refugio perfecto’, de Pájaro Films, en el qual l'autor proposa un viatge fins a aquest país en el qual s'ambienta el seu llibre a través d'espectaculars imatges acompanyades d'un emocionant relat. I, a continuació, el propi Eloy Moreno xarrarà amb els seus seguidors sobre ‘Tierra’, una novel·la en la qual l'autor planteja la cerca de la veritat i les dificultats d'enfrontar-se a ella. A més,  els seguidors de Moreno tindran l'oportunitat que el seu autor favorit els dedique un dels exemplars.

El regidor de Cultura, Gonçal Tamborero, anima a veïns i visitants “a participar d'aquesta interessant activitat a la qual es pot acudir sense necessitat d'inscripció prèvia, fins a completar l'aforament permés per estricte ordre d'arribada”.

Pujar