23 d’octubre de 2020 23/10/20

Jiménez projecta una Ciutat Esportiva per a Orpesa

Jiménez projecta una Ciutat Esportiva per a Orpesa - (foto 1)

  El PSPV-PSOE d'Orpesa promourà la construcció d'una àmplia ciutat esportiva amb aquelles instal·lacions “altament demandades” i fins ara “oblidades” pel govern municipal. Així ho ha anunciat la candidata socialista a l'Alcaldia, María Jiménez, en roda de premsa, en la qual ha desgranat els primers detalls d'aquest projecte “que busca potenciar i dignificar el nostre esport local”.

  “Orpesa té un clar dèficit d'instal·lacions esportives, un problema que pateixen, cada dia, centenars d'esportistes locals que no poden practicar el seu esport favorit en espais públics del nostre poble”, ha lamentat Jiménez, que ha posat com a prioritats del pla la construcció d'una piscina municipal, una pista adequada per a la pràctica de gimnàstica artística, una pista d'atletisme i una pista de bàsquet. “A més també dedicarem recursos a les instal·lacions amb problemes d'espai, les millorarem i ampliarem”, ha confirmat.

  Per a l'alcaldable, “Orpesa necessita un govern que atenga els seus esportistes”, un col·lectiu que “des de fa anys” reclama “unes instal·lacions dignes”, però “sempre s'han topat amb la negativa del Partit Popular”. Al fil de la crítica, ha lamentat “l’erràtica” política de l'alcalde Rafael Albert: “No podem continuar traient pit de les competicions que es realitzen en el municipi i que al mateix temps els nostres esportistes no tinguen on practicar els seus esports”.

  “L'esport és una prioritat i un valor que hem de protegir. Per això cuidarem als nostres clubs i impulsarem la pràctica esportiva en unes instal·lacions de primera”, ha afirmat.

  IMPULS DE LA GALA DE L'ESPORT

  María Jiménez també ha avançat canvis substancials en la celebració de la Gala de l'Esport. “Des de la Regidoria d'Esports impulsarem la incorporació de totes les modalitats d'esport que es practiquen en el nostre municipi, sense que es deixe de costat a cap esportista local, ja que tots mereixen el reconeixement del seu poble pels seus mèrits i trajectòries”, ha finalitzat.

  Pujar