Castellano

Cs inicia en Orpesa del Mar la ruta per a visitar a les noves agrupacions de la província de Castelló

Cs inicia en Orpesa del Mar la ruta  per a visitar a les noves agrupacions de la província de Castelló
  • Teresa Ortiz i Ernesto Domenech aposten "pel contacte estret amb els afliats i la ciutadania”

La secretària d'Organització de Cs en la Comunitat Valenciana, Teresa Ortiz, ha visitat aquest dissabte la localitat d'Orpesa, on ha mantingut una reunió de treball amb l'agrupació local del partit amb l'objectiu de reforçar la implantació de la formació en el municipi i fer costat a qui serà, a mitjan juny, la primera alcaldessa de Ciutadans a la província de Castelló, Araceli de Moya.           

Ortiz, que ha participat en una trobada al costat d'Araceli de Moya Sancho, també coordinadora de Cs en el municipi, el secretari de l'agrupació local, Ángel Xavier Portolés Llorens i Ernesto Domenech, secretari delegat d'Organització de Cs a la província de Castelló, ha mostrat la seua “satisfacció per la consolidació del partit en la localitat” i ha destacat “el gran paper que tant de Moya com Silvia Arnau estan exercint des de l'equip de Govern".

La secretària d'Organització ha assenyalat que "Cs continua treballant, amb la mateixa il·lusió que el primer dia, per a solucionar els principals problemes dels veïns”. A més, ha destacat el “compromís” de Cs Orpesa per treballar pel projecte liberal de centre que representa Cs i “traslladar a tota la ciutadania per què ara és més necessari que mai el projecte que lidera Inés Arrimadas”.      

Per part seua, el secretari d'Organització provincial ha avançat que iniciaran una ronda de visites a totes les agrupacions del partit a la província i que, en les pròximes setmanes, es posaran en marxa activitats, “amb l'objectiu que els afiliats puguen participar activament en el desenvolupament de les polítiques”.

De Moya, així mateix, ha agraït "la visita i el suport als secretaris d'Organització de Cs" i els ha informat de "els reptes d'Oropesa i la labor de Cs en l'Executiu local"."Des de Cs estem treballant perquè l'activitat econòmica local viatge més enllà del turisme, centrant-nos en la innovació i en la indústria, amb el Polígon Tecnològic com a principal projecte de futur". "Igualment, necessitem uns millors serveis com la Residència i el Centre de Salut que esperem culminar prompte", ha afegit la també portaveu, qui per a concloure s'ha mostrat "il·lusionada" davant el seu nomenament com a primera edila, sobre el qual assegura que "continuaré amb la línia de treball marcada fins ara, és a dir, defensant els interessos d'Orpesa".

Pujar