23 de novembre de 2020 23/11/20

El PP d'Orpesa recupera a Dimas Albert i Miguel Romero en el seu equip

  • Rafael Albert, president del PP d'Orpesa, destaca l'entrega dels dos edils que “van a seguir lligats al partit amb l'objectiu de seguir millorant el nostre municipi”

El Partit Popular d'Oropesa recuperarà a dos veterans de la formació, Dimas Albert i Miguel Romero, després que els regidors Ángel Suárez i Carles Romero hagen anunciat la seua renúncia per motius professionals. “Agraïsc infinitament la implicació de tots dos regidors que durant aquest any de mandat han treballat perquè el nostre municipi millore i prospere. La nostra fortuna és que seguiran lligats al partit aportant iniciatives que continuen apostant per la nostra localitat”.

Rafael Albert, portaveu del PP a Oropesa i president de l'agrupació local, ha agraït amb aquestes paraules la labor exercida per tots dos edils. “Sent que no hagen pogut completar el mandat perquè estem carregats d'il·lusió per a millorar el nostre municipi. No obstant això, la seua vida professional prima en el seu futur”. Per això, assenyala Albert, “agraïsc la implicació durant aquest període de temps que hem compartit, formant part del grup municipal i celebre la seua ferma condició de continuar fent costat al Partit Popular d'Orpesa perquè amb les seues idees serem molt millors”.

En efecte, tal com han declarat tots dos edils, les obligacions de tots dos els han portat a tancar una etapa. Així ho ha considerat Carles Romero, qui per les seues obligacions professionals, que s'han vist modificades per la pandèmia del COVID-19, “he pres la decisió de renunciar al càrrec encara que la meua total disponibilitat, en la mesura de les meues possibilitats, per a treballar per i per a Oropesa. Agraïsc”, ha postil·lat, “la confiança que durant tot aquest temps han depositat en mi tantes persones”.

Per part seua, Ángel Suárez ha manifestat que el tancament del seu negoci el va obligar a enfrontar nous camins professionals. “Ara m'han oferit un treball fora d'Oropesa que m'obliga a emprendre un projecte nou. Però aquesta nova etapa en la meua vida no impedirà que continue fent costat al màxim als meus companys, ajudant-los en tot el possible, perquè m'emporte a Oropesa en el cor, però amb molta pena, des de la distància”.

Pujar