Castellano
FOTODENÚNCIA

Denuncien molèsties per soroll i olors per contenidors de fem a Oropesa

Denuncien molèsties per soroll i olors per contenidors de fem a Oropesa
  • Veïns dels apartaments Tropicana porten més de dos anys amb aquests problemes

MÉS FOTOS
Denuncien molèsties per soroll i olors per contenidors de fem a Oropesa - (foto 2)

Veïns dels apartaments Tropicana d'Oropesa, situats en l'avinguda del Faro, han denunciat que tenen al costat dels seus habitatges cincos contenidors de fem i tres de reciclatge, “amb el problema de sorolls i olors que comporta”.

A més, han traslladat a elperiodic.com que porten més de dos anys esperant resposta de l'Ajuntament. “L'administrador de la finca s'ha dirigit a l'Ajuntament per no li contesten i jo mateix he anat tres vegades a demanar una entrevista amb l'alcaldessa i el regidor i no he tingut resposta”, apunta un dels veïns afectats.

Segons explica, a causa de l'ampliació de les terrasses es va decidir canviar els contenidors d'ubicació. Però “pensem que no és just quan la solució és molt fàcil: col·locar-los uns metres més enllà, on hi ha un garatge i no hi ha habitatges, per la qual cosa s'evitarien molèsties”.

Elperiodic.com s'ha posat en contacte amb el consistori però no hi ha hagut resposta.

Si tens alguna informació, foto o vídeo interessant del teu municipi, pots posar-te en contacte amb ELPERIODIC.COM escrivint un missatge privat a través de les nostres xarxes socials en Facebook, Instagram i Twitter, escriure al correu hola@elperiodic.com o via Whatsapp a través del número 682 03 06 02.
Pujar